Sreda, 22.01.2020

Magazin » Nauka » Značenje brojeva u snu

Značenje brojeva u snu

Objavi ovaj članak na

29.05.2010 12:01 AM

numero-san Ukoliko sanjate neke brojeve, imajte na umu da oni imaju veoma važno značenje. Broj u snu može da ukaže na neku važnu godinu u našem životu. Sledeće analize mogu da nam posluže kao polazna osnova za tumačenje brojeva.


1. Broj 1 je “muški broj” i simbolizuje muški princip. On pokazuje želju za razvijanje individualnosti i kreativnosti, ili ukazuje na sebičnost onog koji sanja u odnosu na predmet sna.

2.
“Ženski broj” ukazuje na ravnotežu, deljenje, davanje i uzimanje, obostrana kombinacija, komunikacija. Broj dva je bitan, važan. On je na neki način simbolički, predskazateljski. Ukazuje na neku zajednicu, n primer broj dva se odnosi i na vjenčanje, blizance, par nečega i slično. Sanjanje ovog broja nije dovoljno da onaj koji sanja samog sebe smatra vidovitim, ali je veoma dobar pokazatelj, predznak.

numerosan13.
Ovaj broj uvek ima veze sa nekim davanjem, predavanjem, zaklinjanjem, nekom obavezom i kao takav može se svrstati u kategoriju: “Ja moram”. On se odnosi na um, telo i duh, i zahteva da se osoba koja sanja obaveže umom, tjelom i duhom da usavrši sebe u pravcu koji je naglašen u snu.
Broj 3 se obično javlja u snovima ili kod osoba koje su zatvorile svoje srce prema drugim ljudima, a obično ukazuje na nedostatak predavanja, davanja sebe. Trougao ili priramida takođe simbolizuju predavanje i podređivanje.

4.
Ovaj broj simbolizuje ograničenje. Naprimer, trčanje za autobusom sa brojem 4 u snu može značiti da onaj ko sanja ograničava svoj životni put kroz svoje akcije i misli. Kutija ili kvadrat takođe znače ograničenost, neku zatvorenost, krutost.

5.
Još jedan “muški” broj. Simbolizuje senzualnost i seksualnost, 5 čula, Karma.

6.
Još jedan “ženski” znak. Simbolizuje ljubav prema Hristu. Predstavlja ponos, ljubav, praštanje, saosećanje okviru samog sebe.

7.numerosan2
Ovaj broj uvek ukazuje na Duhovno Prosvetljenje. Na primer, san u kojem vi sustižete autobus sa brojem 37 do Crkve je zahtev da se podredite (broj 3) i predate razvijanju vaše Duhovne strane (broj 7 i crkva).
Plaćajući na primer. 47 evra neku cenu, to ukazuje da onaj ko sanja ograničava svoju Duhovnost, prirodu, svoj duh (br.7) ne ulažući dovoljno energije (plaćanje nečega) u razvijanje ili ostvarivanje tog cilja.

8.
Ovaj broj je simbol savršene ravnoteže (zamislimo ga u vodoravnoj poziciji znak beskonačnosti) i on simbolizuje razvoj, ekspanziju kroz ravnotežu. Takođe, on se u snovima pojavljuje i kao kružni sistem (osmica se sastoji od dva kruga).

numero39.
Ovaj broj nije uobičajen u snovima i ukazuje da je onaj koji sanja duhovno izuzetno razvijen ili natprosečno bogat duhom. Sanjanje ovog broja znači da onaj ko sanja prati svoj životni put ili da pravilno sledi duhovni put, kao i da ima spoznaju o vrednosti života, tako da će na kraju svog života biti svestan svih važnih lekcija.
Osobe kojima broj 9 predstavlja lični broj ili koji sanjaju ovaj broj, smatraće potpuno prirodnim da sami neprekidno uče i proučavaju Duhovne stvari.

0.
Ovo je savršen simbol, bez početka i kraja. On simbolizuje Boga i ideale. Na primer, broj 70 može da simbolizuje Duhovne ideale.


Komentara (2)

  1. Neca

    Sanjala sam broj 064 18000 18 00 na kraju je valjda 75 ili 765. Taj broj je zvao mog oca i proveravala sam ko je, međutim nisam u snu našla. Otac se plašio da pozovem taj broj. To mi je bio deo sna.

  2. Dragana

    Sanjala sam telefonsku govornicu. I Bred Pit je pricao na telefon poslije toga dolazi neki covjek i zamoli.me da mu pomognem nazvati njegovu djevojku. Ali mi samo kaze 06 i tri pita ponovi “broj” ali na engleskom. I ja ga zamolim da ponovi i on opet kaze “0 6 broj, broj, broj”. Pa me zanima zasto.sam sanjala na engleskom. Cudan san

Napiši komentar
Arhiva tekstova

January 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031