Magazin Nauka Kabalistička numerologija

Kabalistička numerologija

by Administrator

Kabalistička numerologija radi po principu korišćenja brojeva i slova. Za tumačenje se koriste slova hebrejske azbuke kojih ima 22 i koja su povezana sa astrološkm znakovima. Na papiru ispišite ime i prezime, pogledajte koje slovo odgovara kojem broju i sabirajte sve dok na kraju ne ostanete na jednom broju , a onda pogledajte značenje.

 

 

 

 

Hebrejska azbuka:

1 – A, I, Y, Q, J
2 – B, C, K, R
3 – G, L, S
4 – D, M, T
5 – E, N
6 – U, V, W, X
7 – O, Z
8 – R, F, P, H

Na primer: MAJA JOVIC
Maja 4+1+1+1=7 Jovic 1+7+6+1+2=17
17+7=24
2+4=6
Maja Jovic je Sunce

1 – NEPTUN: predstavlja osetljive osobe, labilne i sklone porocima i seksualnim perverzijama. Osobe u broju jedan su teškog temperamenta i sklone su ishitrenim reakcijama.

2 – URAN: donosi brzoplete odluke i ima dobru intuiciju. Ove osobe su hrabre i inteligentne. Često upadaju u ljubavne avanture, nekada su naporni i misle da ih niko ne razume.

3 – SATURN: predstavlja strah, teške odluke, nesreću, depresiju. Ove osobe su često idealisti i sa njima uopšte nije lako. Velika su zlopamtila i vole da se osvete.

4 – JUPITER: donosi sve što je bogato i obilno. Ove osobe su pouzdane i možemo u njih imati poverenja. Veliki su zaštitnici i borci za pravdu. Vole red i disciplinu. Nikad im nije dosta seksa.

5 – MARS: ove osobe su energične, hrabre i ratoborne. Imaju jaku volju, bore se za sebe, brzo napreduju i vole da dominiraju. Nisu baš romantični, a u ljubavnim odnosima su površni.

6 – SUNCE: osobe u ovom broju često su ugledne ličnosti i omiljeni su u društvu. Žene su dobre majke, dok su muškarci veoma istrajni i teže ka tome da budu dobro situirani.

7 – VENERA: ove osobe su u uvek mladolikog izgleda i mladalačkog duha. Vole umetnost i otmeno držanje. Veoma su privlačni i dobri su prijatelji na koje uvek možemo da se oslonimo.

8 – MERKUR: planeta vezana za znanje, daje inteligentne osobe željne učenja i znanja. Važan im je intelekt, vole da se zabavljaju i vezani su za porodicu.

9 – MESEC: ovo su misteriozne osobe, sa dubokim osećanjima. reaguju instinktivno i veoma su neodlučni. Nemaju jak karakter i teško ostvaruju svoje ciljeve.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar