Nedelja, 27.05.2018

Magazin » Nauka » Astrologija » Horoskopski znakovi – koliko su zainteresovani za odnose

Horoskopski znakovi – koliko su zainteresovani za odnose

Objavi ovaj članak na

19.12.2009 12:01 AM

ovansexPoznato je da se jedni trude da seks u potpunosti odvoje od ljubavi, i doživljavaju ga mehanički ne birajući partnera, dok je drugima seksualni odnos nezamisliv bez emocija. Hajde da saznamo kako se horoskopski znakovi snalaze na tom području:
Ovan
Ovnovi su izuzetno zainteresovani za seks. Oni će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži, a često će je i sami stvoriti, jer kada je seks u pitanju veoma su konstruktivni. Upravo zato što na tom području troše mnogo energije, ne ostaje im previše za “pravu ljubav”. Međutim, kada se Ovnovi zaista zaljube, partner im je na prvom mestu, odani su i vole iskreno.
Bik
Kako u ljubavi, tako i u seksu, Bikovi su taktični, pažljivi i nežni, pa je svaki kontakt sa njima pravo uživanje. Partneri koji traže iznenadne promene i odstupanje od uobičajene erotske igre, Bikove će sigurno odbiti. Za razliku od Ovnova, koji često ne biraju partnere, za Bika je pravilo da se bar malo zaljubi u partnera. Bikovi su lojalni i verni, a to traže i od partnera. blizancisex
Blizanci
Za Blizance, seks je jedan od načina da ubiju dosadu. Naravno, to ne znači da u seksu ne uživaju, već da mu često prilaze neozbiljno jer im to nije najvažnija stvar u životu. Ponekad mogu biti krajnje nezainteresovani za seks. U seksu i ljubavi su nestalni i prevrtljivi, kao da nisu sposobni za duže veze. Njihov interes za seks javlja se iznenada, ali isto tako iznenada i nestaje. Kad se zaljube, umeju da budu nežni i žele da se u potpunosti posvete osobi koju vole.
Rak
Rakovi su sentimentalni i osetljivi. Kad god se zaljube, misle da je baš to ono pravo. U biranju partnera nisu selektivni, jer je njihova ogromna potreba za ljubavlju i nežnošću jača od razuma. U ljubavi se predaju potpuno i do kraja. Rakovi su izuzetno erotični, a tokom seksa izražavaju snažne emocije. Za njih je seks bez ljubavi ili bar bez duboke zainteresovanosti za partnera gotovo nezamisliv. Problem je u tome što Rakovi nikada ne znaju kada partneru treba reći zbogom.
lavsexLav
Lavovima nisu potrebni dodatni časovi ljubavi ili erotike, oni su za to kao stvoreni. Kada Lav nekoga voli, obasipa ga ljubavlju, ali i skupocenim poklonima. Ništa mu nije teško da uradi za voljenu osobu, a svoju ljubav izražava slatkim rečima. Vatreni su, kako u ljubavi tako i u svađi. Njihovo ljubavno gnezdo mora biti luksuzno i bogato opremljeno. Otvoreni su i iskreni, tako da njihovi partneri uvek tačno znaju na čemu su. Posesivnost je jedna od njihovih lošijih karakteristika.
Devica
Koliko ste pametni, prva je stvar koju Devica želi da sazna pre nego što se upusti u bilo kakvu vezu. Ono čime Device mogu biti privučene, nije nečiji fizički izgled, nego inteligencija. Device umeju da budu cinične, ali to je samo način kojim se zbog svoje velike stidljivosti brane. Ljubav doživljavaju ozbiljno i vrlo su nežne. Da bi u seksu pokazale sve što znaju, potrebno im je vreme i poverenje u partnera. Njima nikako ne odgovaraju agresivni i provokativni seksualni partneri. vagasex
Vaga
Vage jedino ljubav pokreće. U ljubavi su idealisti, a partnera favorizuju do neslućenih granica. Iako su u ljubavi nežne i prefinjene, u seksu često preteruju i tada su vulgarne i lascivne. Važno im je da je njihov partner inteligentan i suptilan, ali to nikako ne znači da zanemaruju njegov fizički izgled. Štaviše, može se reći da je često upravo fizički izgled onaj koji odlučuje pri izboru partnera. Pamet, iako bitna, dolazi tek kasnije.
Škorpion
Ako vam vernost nije urođena vrlina, zaboravite Škorpiona kao partnera. Njima je toliko bitna stabilnost ljubavnog i porodičnog života da kada jednom izgube poverenje u partnera, nikada se više ne mogu smiriti. Škorpioni su majstori seksa. Međutim, njihova osnovna mana je ljubomora, a ponekad pokazuju i znakove sadizma. Da bi bili sigurni u njegovu ljubav, Škorpionima je ponekad potrebno da vide kako njihov partner pati. Kada raskinu sa partnerom, dugo ga posle toga ne ostavljaju na miru. Njihova posesivnost nema granica.
strelacsexStrelac
Strelci imaju izraženu potrebu za slobodom. Vernost im uopšte nije bitna jer i sami, ma koliko se trudili, ne mogu biti verni. Odlično se slažu sa mnogim astrološkim znakovima. U seksu su snažni, žustri i brzi. Međutim, njihova površnost im ne dopušta da se dublje bave sopstvenom vezom, jer oni jednostavno puštaju da stvari idu svojim tokom. Kada nešto zaškripi, Strelci ubrzo gube živce i nisu više zainteresovani da se bore da svoju vezu vrate u normalu.
Jarac
U ljubavi su verni i ozbiljni, čak pomalo konzervativni. Usamljenost im teško ne pada, pa zato imaju problema u sklapanju veza, bez obzira na to o kom se astrološkom znaku radi. Znaju da vole, ali to ne znaju da pokažu. U seksu su konzervativni i stidljivi iako njihovi erotski potencijali nisu mali. Vrlo su sposobni u poslu kojim se bave, tako da je za one koji vole životnu sigurnost Jarac pravi izbor. vodolijasex
Vodolija
Vodolija je, pre svega, znak “prijateljstva” – idealni su prijatelji, puni razumevanja i strpljenja za druge. Vođenje ljubavi za njih je usputna zabava, kojoj ne pridaju preveliki značaj. U seksu su ili neopisivo razvratni ili potpuno nevini – sredina za njih ne postoji. Osnovna osobina Vodolija je nepredvidljivost. Sa Vodolijom nikada ne može biti dosadno.
Ribe
Ribe su romantične, osetljive i erotične, a u seksu popustljive. Za njih je ljubav sve i kada su zaljubljene teško im je da budu realane. Fantaziraju i zapravo nikada, osim ako nisu u ljubavi sa nekim vodenim znakom, osobu ne sagledaju realno. Skloni su da partneru pridaju osobine koje nemaju. Ako se zaljubite u Ribu, nikada nećete znati na čemu ste jer one često znaju da se pretvare. Ekstremno su erotične, kao i svi vodeni znakovi.

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 0,00 od 0 glasova 12345

Napiši komentar
maj 2018.
P U S Č P S N
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031