Magazin NaukaAstrologija Godišnji horoskop 2017: šta vam predviđaju zvezde u godini koja sledi?

Godišnji horoskop 2017: šta vam predviđaju zvezde u godini koja sledi?

by Administrator

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u 2017. godini, šta vas očekuje u ljubavi, poslu, kakvog ćete zdravlja biti i da li ćete biti finansijski stabilni. Ono što je sigurno jeste da nikome, ni jednom znaku, neće biti dosadno i da svakog od nas čekaju manja ili veća uzbuđenja.

ovan 2017

OVAN

Početak godine će Ovnovima biti zasluženi odmor nakon poprilično napete 2016. Od februara do aprila ponovo krećete u akciju. Bićete prepuni energije i spremni da preuzmete inicijativu, ali treba biti oprezan i izbegavati sukobe koji bi mogli da izazovu stres. Nakon mirnog početka leta, u avgustu i septembru ćete biti napeti, ali i preduzimljivi.

Posao: Krajem februara, početkom marta i krajem septembra očekujte novine na ovom polju i potpuno iznenadne poslovne zadatke. Moguće je da će u aprilu i avgustu doći do zastoja, dok će maj i novembar biti stabilni i inspirativni.

Ljubav (zauzeti): U prvoj polovini godine do izražaja će doći vaša želja za nezavisnošću, što bi moglo da natera partnera da zavede red kako bi vas zadržao. Međutim, od jeseni će se situacija stabilizovati i uslediće miran period.

Ljubav (slobodni): Od kraja februara do početka juna vas čekaju brojna iznenađenja i lude avanture! Mogli biste neverovatno da se zaljubite, kao nikada do sada!

Zdravlje: U proleće će te biti naročito osetljivi. Vodite računa da se što manje nervirate i pridajte značaj nebitnim stvarima. Pronađite izduvni ventil, naučite da kanališete nekud svoju negativnu energiju.

Novac: 2017. neće biti vaša godina kada je novac u pitanju. Iako nećete imati male prihode, trošićete mnogo i bez razmišljanja, a racionalniji ćete postati tek u drugoj polovini godine i to u oktobru.

bik 2017

BIK

Za vas će 2017. godina biti vrlo stabilna, a vi izuzetno kreativni. U oktobru će Jupiter otvoriti vaše apetite, učini vas optimističnim, senzualnim i hedonistom, i to čak možda i više nego što treba.

Posao: Veći deo godine će se odvijati spokojno, a u jesen ćete osetiti potrebu da se oslobodite, osmelite, da iađete iz komfor zone, da zavrnete rukave i krenete krupnim koracima napred.

Ljubav (zauzeti): 2017. će uglavnom biti mirna, nežna, prepuna konstruktivnih rešenja za stare problem. Poslednja tri meseca će biti prepuna trzavica i rasprava oko najrazličitijih stvari koje se tiču vašeg odnosa.

Ljubav (slobodni): Dopada vam se da budete sami, uživate u tome da svaki Slobodan trenutak ugađate sebi i svojim malim hirovima. No, krajem godine vas iz tog stanja možda probudi odnos prepun strasti i neočekivanih avantura.

Zdravlje: Do jeseni će sve biti u redu, a onda se u oktobru ili novembru može desiti da se prepustite raznoraznim ukusnim specijalitetima id a se to negativno odrazi na vašu telesnu težinu, a samim tim in a vaše zadovoljstvo samima sobom.

Novac: Od oktobra će se vaše materijalne potrebe znatno uvećati. Troškovi će porasti, pa je krajnje vreme da zatražite zasluženu povišicu.

BLIZANCIblizanci 2017

Blizance čeka godina u kojoj će konačno, nakon dugo dvoumljenja i premišljanja, konkretizovati svoje želje, bilo profesionalne, bilo one koje se tiču emocija, godina u kojoj će konačno naučiti da se koncentrišu na suštinu.

Posao: Stvari napreduju, ali i dalje nešto sporije za vaš ukus. Ali vi ćete biti vrlo uporni, pa će u se vaše strpljenje u martu i septembru najviše isplatiti. Očekuje vas puno dinamičnih zadataka u kojima ćete izuzetno uživati.

Ljubav (zauzeti): Izaći ćete iz kolotečine, uneti svežinu u vaš odnos i napraviti mnogo važnih planova u dvoje.

Ljubav (slobodni): Prilika za nova poznanstva ove vrste biće najviše krajem februara, početkom marta i krajem septembra. Takođe se može desiti da vas iznenadi svojim emocijama neko iz kruga vaših prijatelja.

Zdravlje: Trebalo bi da razmislite da najkasnije u proleće počnete ponovo da vežbate.

Novac: Bićete okruženi neočekivanim troškovima, ali ćete se sa time vrlo dobro nositi ne lišavajući sebe previše stvari koje volite.

RAKrak 2017

Velike su šanse da će se Rakovi ove godine baviti burnim prevratima izazvanim od strane najbližih. Ako odlučite da budete tvrdoglavi i ne budete želeli da makar malo povijete leđa, u martu, aprilu, avgustu i septembru vas očekuju sukobi. Ali oni će takođe bit ii prilika za novi početak. Krajem godine očekuje vas veliko olakšanje.

Posao: Nećete naročito briljirati u prvoj polovini godine. Tek od septembra ćete imati priliku da radite na nekim novim projektima koji će vam “ležati” i koji vam mogu doneti priliku za napretkom.

Ljubav (zauzeti): Stavovi o nekim vrlo važnim životnim pitanjima počinju da vam se razlikuju. Tenzija na emotivnom planu će najviše biti od kraja februara do početka maja, a posledice će se osećati sve do septembra.

Ljubav (sami): Upoznavanja i jaka osećanja možete očekivati do avgusta. Ali pazite se, jer previše uzbudljive stvari nisu uvek sigurne.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, izbegavajte da radite više nego što je to potrebno id a se nervirate.

Novac: U prvoj polovini godine ćete imati neočekivanih troškova, ali lepa vest je da ćete se početkom oktobra oporaviti od finansijskih šokova.

LAVlav 2017

Pred vama je godina u kojoj ćete uspeti da konkretizujete brojne ključne projekte koji će se bez ikakvih problema odvijati sve do pred kraj godine. U poslednjem tromesečju ćete po pitanju mnogih stvari biti manje trezveni, što bi moglo da ima posledice.

Posao: Vaša poslovna partnerstva biće stabilna, omogući će vam inovacije u martu i konsolidaciju sredinom maja i krajem avgusta. Potrudite se da početkom oktobra sačuvate osećaj za meru.

Ljubav (zauzeti): Vas dvoje ćete najveći deo godine imati odnos na kojima bi svako mogao da vam pozavidi. Jedino će se pred jesen pojaviti ljubomora.

Ljubav (sami): U martu i septembru je moguće da će doći do važnog emotivnog preokreta. Ako se to i ne desi, nećete pasti u očaj, već ćete maksimalno uživati u svojoj slobodi.

Zdravlje: Izbegavajte prekomerni rad i nespavanje u drugom tromesečju godine.

Novac: Vi ne trošite mnogo, ali vam ni prihodi neće biti naročito veći. Čuvajte se loših investicija krajem godine.

devica 2017DEVICA

Ove godine sanjarićete o proširenju vidika, o novim stvarima i avanturama, ali vaše profesionalne i lične obaveze će vas usporavati u njihovoj realizaciji. Uprkos tome, bićete i dalje izuzetno uporni. Početkom jeseni ćete u onome što radite pronaći veru i inspiraciju.

Posao: Morate biti ozbiljni, disciplinovani i prihvatiti da ćete se susretati sa nezahvalnim zadacima. Međutim, nemojte da se obeshrabrite, jer će se sav vaš trud isplatiti od jeseni.

Ljubav (zauzeti): Možda ćete se osećati na izvestan način zarobljeno u odnosu sa partnerom. Zato objavite rat rutini i ponovo unesite želje i strasti u vašu vezu.

Ljubav (sami): U prvoj polovini godine sanjaćete o princu na belom konju ili savršenoj princezi, ali se ne nadajte previše kako se ne biste suviše razočarali. Međutim, početkom oktobra će stvari krenuti na bolje i možete započeti nešto vrlo ozbiljno.

Zdravlje: Bićete malo češće umorni i osećaćete se staro bez nekog preteranog razloga. Morate naći izvor pozitivne energije, ono što vas čini srećnim, zadovoljnim.

Novac: Do septembra ćete, kako biste držali svoj budžet pod kontrolom, morati malo manje da trošite. Kraj godine će, međutim, biti dosta opušteniji, a vi rasterećeniji.

VAGAvaga 2017

2017. je godina potvrde i nadogradnje vaše lične moći. Nema više “spuštanja glave” kako biste svakom ugodili. Vaše okruženje će morati da se navikne na novonastalu situaciju. Biće, naravno, i povremenih problemčića od kraja februara do početka aprila, a zatim i početkom  avgusta i krajem septembra, ali ćete vi to stoički podneti.

Posao: Pred vama su novi poslovni izazovi i do početka septembra se vrlo lako može desiti da dobijete unapređenje. Ipak, vodite računa, jer to sa sobom nosi i izvesnu nepopularnost.

Ljubav (zauzeti): Vaš partner vam je najvažnija osoba na svetu i potpuno ste spremi da mu dodelite mesto broj 1 u vašem životu. Ali samo ako je spreman na izvesne promene. Ako vas partner ne poštuje, prvi deo godine može biti fatalan po vašu vezu.

Ljubav (sami): Ove godine ćete slamati srca, imaćete jako mnogo izbora, ali ipak nećete lako uspeti da se odlučite i to će vas uznemiravati, nećete uživati.

Zdravlje: Bićete u punoj formi, zračićete pozitivnom energijom i ništa vam neće biti teško.

Novac: Vaš rad i trud će se isplatiti i finansijski, pa ćete ove godine ne samo dobro zarađivati, već i “razrešiti kesu”.

skorpija 2017ŠKORPIJA

Nova godina će Škorpijama početi mirno, a završiti se pravim vatrometom! Pokazaćete se oštroumni i izdržljivi i to će vam pomoći da suzite izbore koje ćete imati, a da vas istovremeno ne destabilizuju spoljni uticaji. Jupiter u oktobru ulazi u vaš znak, što će znatno povećati vaše samopouzdanje.

Posao: Do jeseni ćete biti u zoni komfora: neće biti nikakvih posebnih stresova, ali ni previše pozitivnih uzbuđenja. Od septembra će stvari krenuti nešto bržim tempom i imaćete više prilike da se dokažete. Vodite računa da prepoznate svoju šansu i iskoristite je.

Ljubav (zauzeti): Kao i u poslu, ni na emotivnom planu neće biti naročito mnogo noviteta. Bićete srećni, zadovoljni i nećete mnogo razmišljati. Ipak, vaš partner se ne mora nužno tako osećati, te povedite računa i o njegovim osećanjima.

Ljubav (sami): U prvoj polovini godine ćete biti mudri, iako ćete imati i neke fantazije. Vaša privlačnost će najviše doći do izražaja u poslednjoj trećini godine i tada ćete zaista uživati.

Zdravlje: Bićete prepuni energije i entuzijazma, naročito krajem godine.

Novac: Finansijsko stanje će u 2017. za vas biti i više nego dobro. Možda ćete čak i investirati u nešto što oduvek piželjkujete, a niste imali prilike i sredstava.

STRELACstrelac 2017

Saturn vas primorava da izuzetno naporno radite da biste napredovali, ali niste sami, Jupiter je sa vama i pomaže vam da se izborite. I na privatnom i na poslovnom planu ćete moći da računate na partnere. Maj i novembar će biti obeleženi napretcima, ali pre pod zastavom reforme nego revolucije.

Posao: Kako biste 2017. dali svoj maksimum na poslu, najbolje bi bilo da naučite da više radite u timu. To će vam prijati ne samo u pogledu posla, već ćete i istinski uživati.

Ljubav (zauzeti): Ako se osećate zapostavljeno, onda je krajnje vreme da napustite vezu u kojoj se nalazite. Jer bolje je da budete srećni sami, nego nesrećni sa partnerom.

Ljubav (sami): Iz svojih prethodnih grešaka ste naučili lekciju i dajete priliku drugima. Zreli ste za pravu i ozbiljnu vezu i to možda neku iniciranu krajem 2016. godine.

Zdravlje: Za razliku od 2016, 2017. godine ćete imati mnogo više energije. Umor će se gubiti iz meseca u mesec i vi ćete ponovo biti u punoj formi što će pozitivno uticati i na vaše raspoloženje.

Novac: Dobro ćete balansirati između realnosti i hedonizma. Nećete baš biti vredni kao mrav, ali takođe ni previše lenji i bezvoljni.

JARACjarac 2017

Jarčevi će se u 2017. naći pred brojnim izazovima, naročito kada su u pitanju odnosi sa drugima. Više slobodni, spontani i nepredvidivi nego ranije, u periodu između kraja februara i kraja septembra možete napraviti pravu revoluciju. Početkom oktobra ćete usporiti tempo. U decembru Saturn ulazi vaš znak, što znači stabilizovanje po pitanju mnogih stvari.

Posao: Imaćete problem da uspostavite autoritet. Zato, ako osetite potrebu da promenite sredinu jer se osećate nezadovoljno, ne plašite se da odete i pronađete drugi posao koji vas više ispunjava i gde biste mogli da uspostavite bolju komunikaciju sa kolegama.

Ljubav (zauzeti): Imaćete veliku potrebu za nezavisnošću. Zato ćete se povremeno, najviše u aprilu i avgustu, osećati zatvoreno i prisiljeno da radite neke stvari. Brojna pitanja sa vaše i od strane partnera mogu destabilizovati vaš odnos.

Ljubav (sami): Bićete izuzetno privlačni suprotnom polu, ali i po malo zbunjujući. U jesen ćete naročito imati problem da se saberete i shvatite šta želite.

Zdravlje: Potrudite se da vodite zdrav život, pre svega da redovno jedete i redovno spavate. Tako ćete imati više energije i moći ćete da date sve od sebe na svim poljima.

Novac: Vaše materijalne potrebe će se znatno uvećati. Ugađaćete sebi ne obraćajući naročito pažnju na troškove.

VODOLIJAvodolija 2017

Vodolije u 2017. mogu da očekuju pozitivne i trajne rezultate svog truda. U oktobru posebno vodite računa i ne oslanjajte se na sreću kako ne biste pogrešili u procenama.

Posao: Vaša kreativnost i želja za uvođenjem inovacija u posao će konačno uroditi plodom. Ipak, nemojte poleteti, ostanite hladne glave kako biste mogli da razmišljate i o nekim budućim uspesima.

Ljubav (zauzeti): Jako lepa godina za Vodolije i njihove partnere. Napretci u vezi će se naročito osetiti krajem februara, početkom marta, a zatim krajem avgusta i krajem septembra.

Ljubav (sami): Neće vam nedostajati flerta i udvaranja suprotnog pola. Uživaćete u tome, iako nećete u potpunosti biti spremni da započnete nešto ozbiljno.

Zdravlje: Pretežno ćete biti u formi i bez zdravstvenih problema. U poslednjoj trećini godine bi moglo doći do pada imuniteta.

Novac: Uživaćete i trošiti čak možda i više nego što imate. Vodite računa, jer ćete početkom zime bez pogovora morati da platite dugove.

RIBEribe 2017

2017. godina će biti dosta mirnija i sporija u odnosu na 2016. Vi ćete biti dosta racionalniji i za razliku do sada ćete više misliti glavom, a manje se oslanjati na intuiciju.

Posao: Bićete izuzetno vredni i posvećeni, što će krajem godine rezultirati novim poslovnim prilikama.

Ljubav (zauzeti): Iako će nastupiti period monotonije, nemojte odustajati. Neka vam ne bude teško da vi budete ti koji će pokrenuti partnera i osvežiti odnos koji je postao rutina iako u njemu još uvek ima mnogo ljubavi i poštovanja.

Ljubav (slobodni): Treba će vam vremena da rasčistite sami sa sobom. Zato ćete, dok se to ne desi, slati pogrešne znake i zbog toga će vam biti teško da uđete u ozbiljniju komunikaciju sa nekim ko vam se možda dopada. Pred kraj godine ćete postaji jasniji i hrabriji.

Zdravlje: Kako biste oterali negativnu energiju, predlažemo vam da razmislite o jogi koja pored tela jača i duh i zbog koje ćete se osećati potpuno zen.

Novac: Uspevaćete da kontrolišete potrebu za raznoraznim hirovima koji zahtevaju dosta novca, te ćete tako uspeti da sačuvate svoj džep.

Ako želite da pročitate vaš dnevni horoskop, kliknite na stranicu Horoskop i saznajte šta vas danas očekuje.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar