Četvrtak, 27.06.2019

Magazin » Moja priča » Životna priča » Samo za mog deku

Samo za mog deku

Objavi ovaj članak na

25.11.2016 9:00 AM

deda-i-unukaDragi moj djede, znaš li koliko mi fališ ? Znaš li da bih dala sve na svijetu da te mogu samo još jednom zagrliti i reći ti da te volim? Znaš li kako mi je bilo kad nam je baka javila da nisi više sa nama? Znaš li da sam poželjela da umrem sa tobom?

Znaš, svaki dan razmišljam kako bi bilo da si još uvijek živ. Kako bi bilo lijepo da nas dvoje sjedimo i pijemo čaj, a ti mi pričaš o svom djetinjstvu, ratu, braći koju si izgubio, pa kad te pogledam vidim da su ti oči pune suza. Mogla sam te slušati satima, obožavala sam te trenutke!

Voljela bih da opet kupimo šjive i jabuke. Da sređujemo kuću i pravimo kolače. Voljela bih da vratim dane kad smo živjeli zajedno i plakali i smijali se. Kad nismo imali ništa i kad smo spavali u kući punoj vlage. Kad mi je bilo bitno da si ti tu i tada se ne bih bojala ničega. Kada si činio sve da imam bezbrižno djetinjstvo. Eh, Bože… Kad bih bar mogla vratiti sve te dane…

Đedane moj, znaj da ćeš uvijek biti u mom srcu i da ću uvijek svima pričati o tebi. Ti si bio i uvijek ćeš biti moj heroj i najbolja osoba na cijelom svijetu! Volim te.

Autor teksta: ninnaaa