Ti si moj greh

by mira vujic

ljubavna-pricaOvo je 2014 godina,ljubavi moja.Mi već dugo nismo  MI,tako si ti želeo.

Teško je priznati da si ostavljen ,a ja ,pa ja priznajem,sve priznajem.Priznajem da sam te ludio volela ,priznajem da te i danas ludo volim,možda i jače nego u ono vreme kada smo se voleli ….malo više od tri godine.

U ovoj priči bićeš „P“,da ne otkrijem ime,iako to svi znaju ,iako mi svi to osporavaju,iako me svi osudjuju,ali neka njih.Ti si moj greh,i samo ja znam koliko samzbog tog  greha  patila.Počelo je tako što si bio pacijent,moje male klinike,na kraju sveta,dogodio si mi se nenadano a ostao u mome srcu i duši zauvek.

Bio si mladji od mene,a stariji u svemu ,u iskustvu,razmišljanju,odlukama,u ljubavi…Varao si me,a ja te volela kao šiparica ,kradom odlazila od kuće da bih s tobom bila……..lagala,morala sam ,jer bio si moj greh.

Do tebe nikada nisam volela da se ljubim,sa tobom sam obožavala.Čekala sam znak ,znak da spustim moje usne na tvoje,bezobrazno sam te želela,a znala da ne možemo voditi ljubav ni ta niti ikad.

Ono što si mome telu radio tim divnim usnama ,rukama ,“P“,ne mogu da zaboravim,jer još uvek osećam,osećam leptirice ne u stomaku već u celom telu.

Otišao si iz moje male klinike, i dugo ,dugo te nisam videla niti čula ,ali sam se raspitivala,i znala sve o tebi.Ne moram ti reći koliko su moje koleginice bile sretne što sam ostavljena ,i što sam stajala sama na stubu srama.

Ne ,“P“,nije bilo lako ,gledati u oči ljude koji te osudjuju,koji ne znaju šta znači voleti,nije bilo lako sa tolikim ženama sa kojima si bio provesti radni dan………Bolelo je,plakala sam ,niko mi nije pomogao u mojoj boli.Onda se dogodila i bolest ,sama,sama,iako su oni sa kojima sam živela bili tu to nije značilo ništa ,jer ja njima ne značim ništa.Onda sam počela da ponekad dobijem tvoju poruku na mobilnom.Nisam znala čiji je broj ,jer sam,slike i tragove veze uništila,osim onog u srcu .

Ljubav je to,od skoro smo počeli da se dopisujemo na chetu i vidjamo na skajpu.Nije mi dobro posle tih naših beseda,gorim ,letim,želim,ludo te želim……….obećao si mi ,da ćemo se u ovoj godini videti……..

Koliko želim da je to istina ,da želim da to tvoje u ovoj godini bude SAD,SAD……..Govorim ti i pišem da te ljubim i volim,ti kažeš da se uozbiljim i da ne pričam kao mala devojčica-a ja te  tako VOLIM,ŽELIM I LJUBIM,LJUBIM TE ,ti ne veruješ……..

Ostaviću sve i otići sa tobom,tog dana u ovoj godini,ti kažeš-promenio si se ,meni nisi,isti si kao i onog dana kada si me ostavio,samo nekako lepši ,jači ,muževniji……….poželjniji………

Svesna sam svega ,ljubavi moja,svesna sam osuda porodice,dece,kolegijuma,svesna sam ….ali ti mi trebaš,da držiš moju ruku u tvojoj ruci,da me ljubiš ,da me grliš,i radiš one divne stvari kao nekada.Ne mogu da živim bez ljubavi,bez razgovora ,bez tebe..ne mogu…

I, znam ,grehu moj da kada te budem zagrlila ,znam da kada te budem poljubila,znam……tada ćeš biti moj ,ali ja tvoja nikada…………

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar