Magazin ModaU trendu Brushalter za svačiji karakter

Brushalter za svačiji karakter

by Administrator

BrusBrushalter kakav nosite pre svega mora da bude udoban, tj. da vas ne steže i ne žulja, kako vam u suprotnom ne bi napravio probleme. Da bi se žena u njemu osećala seksi i zaista i bila takva, dizajneri svakodnevno na tržište izbacuju nove modele. Tako, drage dame, možete pronaći brushalter sa čipkom ili bez nje, sa bretelama ili bez njih, jednobojni bruhalter ili pak sa mnoštvom boja i šara. Izbor je i tek kako veliki, a na vama je da odaberete odgovarajuću veličinu, dezen, da uživate i učinite da i vaš partener uživa u njemu.

Anketa koja je skoro sprovedena dala je zapanjujuće rezultate: više od pola ispitanih žena između 20 i 50 godina ne znaju da svaki brushalter ima dve “mere” – opseg leđa i veličinu korpi. Veličine korpi prostiru se od slova A, pa sve do F (mada su E i F zaista retke veličine i žene sa ovakvim poprsjem često imaju velikih problema da ih pronađu). Kada je opseg leđa u pitanju, veličine grudnjaka idu od 75, pa sve do 105.

Kada kupujete brushalter, vodite računa i o njegovoj “praktičnosti”, tj. o tome na koju ćete ga odeću nositi. Ako tražite grudnjak za haljinu sa vrlo dubokim dekolteom, sigurno je da vam treba puš up kako bi izgledale bujnijei lepše. Danas se grudnjaci češće pune silikonom umesto nekadašnjim jastučićima, pa samim tim bolje pristaju. Ako vaša haljina ili majica nema bretele, neka vaš izbor onda bude brus sa koga se iste takođe mogu skinuti ili koje su providne. Postoje čak i oni kojima je deo predviđen za leđa takođe providan, kada vaša odeća ima dubok izrez na leđima.

Jedan od proizvođača želeo je da još više udovolji ženama, pa je stvoren grudnjak sa takozvanom “memory” penom. Ta pena se sa promenom telesne temperature menja, ona raste i čini grudi većim, oblikovanijim, lepšim. Ovakav brus vas jednostavo ne može žuljati, čak ni pri sportskim aktivnostima, jer se maksimalno prilagođava grudima. To znači da nećete imati problema ni tokom “onih dana” kada su većini žena grudi veće nego inače.

Grudnjaci bez čipke su nekako praktičniji, oni se ne provide ispod odeće, ne čine je reljefastom. Međutim, muškarci priznaju da ih više privlači čipkasti, koji su po njihovim rečima, jednostavno neodoljivi. Skoro 70 procenata muškaraca reklo je da ih više privlače crni, uopšte tamni grudnjaci, dok ostatak preferira nešto čedniju verziju, brushaltere u bojama poput nežno roze, plave, žute. Donje rublje

Pa, na vama je da isprobate sve, jer samo tako ćete otkriti šta mu se najviše dopada. A ako mu se više dopada blještava varijanta, onda nek’ izvoli i kupi vam grudnjak sa šezdesetokaratnim belim dijamantima i 82 karatna topaza i safira modne kuće Victoria Secret koji je Adriana Lima nedavno predstavila. Cena prava sitnica – 2 miliona dolara. Samo!? Pa zar ne rekoše da ljubav ne pita za cenu?

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar