Magazin ModaU trendu 10 stvari koje muškarac mora da ima

10 stvari koje muškarac mora da ima

by Administrator

Bela košulja dugih rukava
Osnovni komad muške elegancije. Stvorena za odelo ali i za nošenje na farmerke i pantalone kada želite da pribegnete ležernijim stilovima.muskarac

Tanki pulover sa okruglim ili V izrezom
Njega možete nositi veći deo godine. Super ide u kombinaciji sa košuljom ispod za dobijanje ležernog elegantnog stila, dok na V izrez možete kombinovati i običnu pamučnu majicu.
Naočare za sunce
Dobre naočare za sunce podižu opšti utisak. Nema potrebe za ekstravagancijom, klasičan crni okvir i kvalitetna crna stakla su sve što vam treba za dugi niz godina dobrog izgleda.
Farmerke
Par tamnoplavih ili plavih neispranih farmerki ravnog kroja je komad odeće koji nikada ne izlazi iz mode. Idu super sa majicom, puloverom ili košuljom, a sve zavisi od toga kom stilu želite da se naklonite tog dana.
Bela majica kratkih rukava Half naked fitness man
Tako jednostavna pa zbog toga i tako neophodna. Može služiti kao majica za spavanje, za odlazak u teretanu, nosite je ispod košulje ili pulovera. Kombinacije su beskonačne.
Mokasine
Udobne i mekane idu na farmerke i pantalone. Mokasina je vrsta muške obuće koja odaje osećaj elegancije i ležernosti. Poželjne su u svetlijoj nijansi kako bi malo osvežile i podigle vaš izgled.
Crne cipele
Jednostavno se bez njih ne može. Muškarac se nađe u situaciji kada mu trebaju, bilo da je reč o poslovnoj prilici ili privatnoj. Odaberite model koji nije previše u špic i glatke kože tako da ih možete kombinovati na više stvari.
Teniske patike, ali ne klasične
Najpoželjniji tip teniskih patika danas je atletski inspirisan, odnosno izgledaju kao teniske a opet nisu. Cenjene zbog svoje udobnosti i praktičnosti jedan par se mora naći u svakom muškom ormanu. Opet je poželjno da su u nekoj svetlijoj boji.
muskarac2Tamno plavo odelo
Neko će reći, a zašto ne crno? Može i crno, istina je kako ono ostavlja elegantan utisak no isto tako i ukočen u nekim manje službenim i svečanim prilikama. Tamno plavo odelo je više prilagodljivo kada ga se kombinuje sa različitim bojama kravate i košulja. U trendu je kopčanje sa dva dugmeta.
Kravate
Svilene, srednje širine i jednobojne tako da svojom jednostavnošću odgovaraju za više tipova košulja i različitih prilika.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar