Subota, 25.01.2020

Magazin » Ljubav » Šta žene žele da promene na muškarcima

Šta žene žele da promene na muškarcima

Objavi ovaj članak na

24.09.2010 12:01 AM

promena Ženska potreba da promeni muškarca sa kojim je u vezi ili braku uglavnom je široko rasprostranjena. Prvi znakovi su sramežljivo komentisanje frizure, pa odeće, slede promene u ishrani, da bi zatim otvoreno počela da pokazuje koliko joj njegovi najbolji prijatelji i večernji izlasci idu na živce. I dok je u nekim situacijama pristajanje na kompromise preporučljivo, nekad ipak treba ostati dosledan sebi. Zato je dobro biti pripremljen na sve, a menjanje muškoga uma i tela najčešće kreće ovim redosledom:
Stil odevanja i izgled– Najdraža majica koju čuvate od srednje škole završila je u smeću, a uporno vam govori da crno nikako ne ide uz teget. Ona je sigurno u pravu, ali ako vas tera da oblačite, po vašem mišljenju, krpice koje izgledaju kao da su sa ženskog odeljenja i koje smatrate direktnim napadom na svoju muževnost, onda se ne dajte. Za početak, izbegavajte odlazak u šoping sa njenim društvom i pokušavajte, što sigurno neće biti lako, njeno upletanje u vaš izbor garderobe svesti na minimum. Malo tvrdoglavosti nikome nije naškodilo, pa neće ni vama.promena1
Ishrana– Ako vam brani da jedete ćevape, pljeskavice i prženi krompir, onda ima najbolje namere, iako je u tim trenucima to teško shvatiti. U trenucima kad je posebno dobre volje nije loše napomenuti da, eto, baš sada osećate veliku želju za hranom koju ona izbegava da uvrsti na jelovnik.
Prijatelji– Ne sećate se kad ste poslednji put popili piće sa najboljim prijateljima ili ekipom iz kraja? Umesto toga morate da se družite sa drugim parovima, koji nisu nimalo zabavni. Nije ništa neobično da žene smatraju muške prijatelje, koji još uspešno održavaju status neženja, opasnim jer veruju da bi svojim slobodnim načinom života mogli uticati i na njihove izabranike. Objasnite joj smireno i polako da nameravate da ostanete bliski sa dosadašnjim prijateljima iako joj se oni ne sviđaju. Nemojte ni u kom slučaju doći u situaciju da joj vratite milo za drago i prigovarate zbog njenih prijateljica, koje vam iskreno idu na živce. Time nećete popraviti svoju situaciju, već je samo pogoršati.
Loše navike– Gnjavi li vas zbog pušenja ili alkohola, to ne znači da vam oduzima slobodu, već da je zabrinuta za vaše zdravlje. Najbolje je uzvratiti istom merom, ali vodite računa o tome da ipak ne preterate. Spomenite u šali njenu zavisnost od slatkiša, solarijuma ili šopinga.

Oznake teksta

, ,

Napiši komentar
Arhiva tekstova

January 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031