Sreda, 23.10.2019

Magazin » Ljubav » Ljubavni saveti » 5 korisnih saveta kako da zavedete ženu

5 korisnih saveta kako da zavedete ženu

Objavi ovaj članak na

8.04.2013 12:29 PM

zavodjenje zeneIako je svaka žena individua za sebe i iako jedna obožava ono što druga možda prezire, ipak sve one padaju na lepo vaspitane muškarce sa dobrim manirima koji su spremni da ih drže kao malo vode na dlanu i tretiraju ih kao da su jedine. Zato, ako ste dobili priliku za sastanak, zasijajte u najboljem svetlu i pokažite joj da ste upravo vi taj. Dajemo vam nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da je zaintereujete i da vam pruži priliku za sledeće viđanje.

1. Izdvojte se od drugih

Svako od nas ima neki kvalitet koji ga izdvaja od okoline. Samo ga, ako već niste, treba pronaći i iskoristiti ga na najbolji mogući način. Ne libite se da ga pokažete, pomenete pri razgovoru, jer to je zaista jedan od proverenih načina da privučete pažnju žene koja vam se dopada. Pomenite svoj talenat za umetnost, svoje interesantno zanimanje, hobi… Ipak, pazite da ne pređete u hvalisanje, jer prepotenost ne može ništa drugo nego da odbije ženu.

2. Šarmirajte je

Potrudite se da stvorite okolnosti pogodne da vaša umeća dođu do izražaja. Ako znate, na primer, da plešete kao pravi latino zavodnik, odvedite je u restoran na čiji plesni podijum ćete je odvesti i zavrteti joj pamet svojom igrom. Ako ste pak bolji u kuvanju pozovite je na večeru kojoj neće moći da odoli i zbog čijeg će mirisa, ukusa i dekoracije naprosto morati da prekrši dijetu.

3. Emocije na videlo

Istina je da žene ne vole mekušce koji se pre nje rasplaču gledajući ljubavni film. Međutim, jednako malo ih privlače i grubi muškarci koji se svim snagama upinju da niko ne vidi njihovu nežnu stranu, a ponajmanje žena koja im se dopada. Ne trudite se da budete ledeni breg pred njom, pustite da vas makar malo otopi i, kada već imate priliku, osvojite je dokazujući joj što rečima što delima da u vama ima emocija. Naravno da joj nećete izjaviti ljubav pri prvom viđanju, ali joj možete pričati o svojim uspomenama iz detinjstva, o događajima koji su vas najviše obradovali i onim koji su vas povredili.

4. Pokažite interesovanje za njen život

Kao što ne treba da se zatvorite u sebe i glumite neosvojivog time što ćete joj tako malo toga reći o sebi, isto tako ne
treba da brbljate isključivo o onome što vas opisuje i o onome što vas interesuje. Pustite je da govori o sebi i tako je
upoznajte. Pokažite da vas zanima ono o čemu priča, saznajte šta voli i iskoristite to već na sledećem sastanku.prvi sastanak

5. Tip-top uvek i svuda

Ma koliko da ste tog dana bili u gužvi, nikako ne odlazite na sastanak neobrijani, raščupane kose i neispeglane košulje. Žene vole kada muškarci drže do svog izgleda, jer ako se pojavite uredni i sređeni shvatićete da vam se dopada, da vam je stalo da stekne dobar utisak o vama. Naravno, ne zaboravite da pohvalite njen izgled.

Napiši komentar
Arhiva tekstova

October 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031