Magazin LjubavLjubav i strast Zašto da ne poklonite nešto drugačije ovog puta?

Zašto da ne poklonite nešto drugačije ovog puta?

by Administrator

Durex i Kupidon se udružuju u najnovijem izazovu za sve parove. Ovog puta, Durex želi da podstakne ljude da voljenoj osobi poklone nešto drugačije.

Ova inicijativa je nastala iz posvećenosti Durex-a da inspiriše ispunjen ljubavni život kroz zdrave odnose, u kojima se partneri međusobno poštuju i uživaju u bezbednom seksu. Plamen ljubavi se, baš kao i seksualni život, mora rasplamsavati s vremena na vreme, a ovaj period je idealna prilika za tako nešto. Durex savetuje da zaboravite na klasične bombonjere, cveće i tričarije u obliku srca i za promenu poklonite nešto drugačije.

Kao primer, Durex organizuje “ljubavni” konkurs na Durex Srbija Facebook stranici, za sve koji žele da iskuse ljubavnu avanturu u drugačijem okruženju. Sve što treba da urade jeste da se pridruže Durex Srbija Facebook stranici i da u što kraćem vremenskom roku odigraju jednostavnu igru memorije uparivanjem pravougaonika iste boje. Svake nedelje, tri najsrećnija igrača, po principu slučanog odabira, osvajaju posebno pravljene Durex “bombonjere”,. Na samom kraju konkursa, najbrža tri učesnika će osvojiti nezaboravan let balonom za dvoje iznad Beograda. Takmičenje  traje od 1. februara do 31. marta.

Za više informacija o konkursu molimo Vas posetite zvaničnu Durex Srbija Facebook stranicu: www.facebook.com.Durex.Srbija

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar