Nedelja, 19.01.2020

Magazin » Ljubav » Ljubav i strast » Vođenje ljubavi sa neznancem – uzbudljiva avantura

Vođenje ljubavi sa neznancem – uzbudljiva avantura

Objavi ovaj članak na

16.10.2010 12:01 AM

Vođenje ljubavi 1Vođenje ljubavi na javnom mestu i to sa neznancem oduvek je bilo interesantno pripadnicima oba pola, ali retko ko se usudi, jer seks na javnom mestu nosi sa sobom rizik da vas neko “ne uhvati na delu”. Vođenje ljubavi po mestima kao što su restoran, teretana, sportski teren i tome slično, prema rečima mnogih (naročito muškaraca) zaista je interesantnije nego kod kuće u krevetu. Sam termin “ vođenje ljubavi ” kao da podrazumeva da ste sa osobom suprotnog pola u ozbiljnijoj vezi. No, nekima je ono samo kratkotrajna avantura, ali pošto je za to ipak potrebno dvoje, evo saveta za sve usamljene dame gde mogu da “nalete” na nekog super dasu koji će im baš na tom mestu pokazati svoju vatrenost.

Ako ga tražite u teretani – nećete pogrešiti. One su prepune lepih muškaraca izvajanog tela, a s obzirom da se bave fizičkom aktivnošću, podrazumeva se da su zdravi, što je vrlo bitna činjenica. I tako, dok on oblikuje svoje trbušnjake, a vi vežbate svoje već vitke noge, uputite mu kratak munjevit pogled koji će ga totalno sludeti.

Opšte je poznata stvar da muškarci obožavaju automobile, motore, jahte, a sajmovi tih magično brzih vozila su ujedno i sajmovi lepih muškaraca. Tamo ćete sresti nebrojeno mnogo biznismena koji su sposobni sebi da priušte jedno tako skupo zadovoljstvo, pa su samim tim uglavnom i vrlo dobro sređeni. Zatim sportisti, tipovi muškaraca o kojima smo govorili da ih možete sresti u teretani, ali i mnogi drugi.

U slučaju da volite poslovne, uglađene tipove, idite u nešto ekskluzivnije restorane, tamo jednostavno nećete moći da ne pronađete nekog sa kime želite samo jedno kratko vođenje ljubavi. S obzirom da u restorane uglavnom izvodeVođenje ljubavi 2 poslovne partnere, teško da će u tom trenutku moći da vam pruže pažnje koliko očekujete, ali ako mu pošaljete ukusni kolač sa porukom u kojoj će pisati i vaš broj, očekujte njeguvu naklonost još kol’ko iste večeri.

Vrlo često žene sreću zgodne tipove i u perionicama automobila, što govori o urednosti i disciplini samog tog muškarca. Kao što je nezamislivo da jedna žena izađe iz kuće nenašminkana i nenalakiranih noktiju, isto tako se ne može zamisliti “kvalitetan” muškarac koji o svom “ljubimcu” ne vodi računa.

Komentari (1)

  1. nata

    Glupog li teksta…

Napiši komentar
Arhiva tekstova

January 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031