Utorak, 22.05.2018

Magazin » Ljubav » Ljubav i strast » Plesanje – osetite ponovo leptiriće u stomaku

Plesanje – osetite ponovo leptiriće u stomaku

Objavi ovaj članak na

17.01.2011 12:01 AM

TangoPlesanje vam i tek kako može pomoći da rasplamsate ugašene strasti koje su do nedavno harale vašim odnosom. Seks se sveo na minimum, a i u tim mrvicama ne uživate kao što ste nekada. Kada plesanje postane deo vašeg zajedničkog slobodnog vremena, varnice će ponovo zaigrati i poželećete da zauvek ostanete u njenom/njegovom naručju.

Plesanje u dvoje podrazumeva telesni kontakt, lagane dodire, ali i čvrst muški zagrljaj oko struka partnerke sa kojom deli podijum. I dok se vaša tela njišu u ritmu romantične ili seksi muzike, zavisi kako je ko doživljava, kontakt očima dodatno pojačava uzbuđenje koje inače ne prestaje da dostiže najviše nivoe.

Nek vas muzika ponese

U početku, kada upišete neki od kurseva salse, rumbe, tanga ili bilo kojeSalsa druge igre koju volite, vaši pokreti biće mehanički, razmišljaćete kako da odigrate pravilno, kako da ne napravite grešku u koracima, a biće vas stid svaki put kako voljenom zgazite nogu. Umesto u njegove/njene oči, vaš pogled biće usmeren u sopstvene noge i korake koje pravite. Muziku nećete doživljavati emocionalno, već ćete se non-stop prisećati kuda nogu kad zasvira ovo, na koju stranu kuk kad čujem ono.

Prlično dosadno, zar ne? Kako bi ples bio zabava i ulje koje ćete dosuti na Rumbavatru koja se još nije u potpunosti ugasila, brzo se oslobodite. Ne mislite na greške, nema ih u plesu, osim ako niste profesionalac. Pratite muziku, ona treba da vas vodi. Zanjišite se onako kako u tom trenutku osećate da treba, zaboravite na druge i fokusirajte se isključivo na onog koji vas mami istim tim bezobraznim pogledom i prljavim pokretima koji vas uzbuđuju.

Probudite zavodnicu u sebi

Plesanje povećava nivo samopouzdanja. Igrajući, osetićete se mnogo više privlačni samima sebi, pa samim tim i partneru. Na vašim muški izvajanim nogama mišići će postajati još vidljiviji, a ramena koja vaša draga ne može da obuhvati u tom trenutku činiće se i vama i njoj još snažnijim i lepšim. Njihanjem ženstvenih kukova osećaćete se kao Dženifer Lopez, a vaš voljeni će jedva čekati da na njih položi ruke.

A kada prekoračite prag svoga stana, čitava kuća postaće podijum za ples, to jest seks, ondnosno tada će seks biti kao ples. Primamljivo, zar ne?

Pregled komentara (1)

Pošaljite komentar

Ocena: 0,00 od 0 glasova 12345

Komentari (1)

  1. Katarina Milicevic

    Ovo je superrrr!!!!!! Bas mi se svidja….Da li imate nesto o modernom plesu,to igram????

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Napiši komentar
maj 2018.
P U S Č P S N
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031