Nedelja, 23.02.2020

Magazin » Ljubav » Ljubav i strast » Ko prednjači u neverstvu, muškarci ili žene?

Ko prednjači u neverstvu, muškarci ili žene?

Objavi ovaj članak na

9.07.2012 12:01 AM

prevara u brakuStalno se priča o pehovima muškaraca, o tome kako varaju svoje devojke. A šta je sa ženama? Jesu li one zaista toliko odane koliko govore da jesu? Daleko od toga! Naime, prema rezultatima jedne američke studije sprovedene u 48 različitih zemalja, žene polako preuzimaju vođstvo u neverstvu…

Jedna od najvećih razlika između muških i žensih neverstava jesu godine kada dolazi do želje za prevarom partnera:

–         muškarci uglavnom varaju u dvadesetim. S obzirom da kasnije sazrevaju od žena, jedino što im je važno jeste što veći broj devojaka koje će zavesti i kojima će se sutra pohvaliti drugarima. Nažalost, ovo se ponavlja i u četrdesetim kada kosa polako počinje da im sedi, a oni žele sebi da dokažu da mogu da zadovolje ne samo svoju, već i druge žene.

–         dokazano je da je većina žena koja je bar jednom u životu bila neverna to uradila u svojim tridesetim. U tom periodu uglavnom ostvarena kao supruga i majka, žena u ovim godinama oseća neverovatnu potrebu za seksom. Osim toga, želi da dokaže sebi da je i dalje lepa iako njeno telo ne izgleda kao pre deset godina. Zato joj neretko partner sa kojim živi nije dovoljan.

Ipak, neki smatraju da je ženska prevara više pogubna po vezu ili brak, s obzirom da su žene emotivnije i da se često zaljube u svoje ljubavnike. S druge strane, upravo te jake emocije ih sprečavaju, bar još uvek većinu njih, da svog dugogodišnjeg partnera stave ispred kratkotrajnog zadovoljstva.

Obrni, okreni, ipak smo svi mi u suštini isti, imamo iste želje, potrebe, hirove. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu za koju nikako ne možete znati šta nosi sa sobom, dobro razmislite o posledicama. Mućnite glavom, zaspitajte se da li zaista želite da povredite partnera i srušite ono što ste zajedno gradili godinama.

 

Napiši komentar
Arhiva tekstova

February 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829