Magazin LjubavLjubav i strast Garancija za srećan brak

Garancija za srećan brak

by Administrator

Strip-gorenjePrva godina braka je vrlo često najveći “test period” za mlade parove. Jedan od najčešćih uzroka velikog broja bračnih nesuglasica su kućni poslovi, budući da skoro dve trećine parova priznaje da se prepiru oko navedenog najmanje jednom nedeljno. Ne dozvolite da vam kućni poslovi pokvare harmoniju u vezi. Gorenje vam daje garanciju za srećan brak kroz uređaje koji obavljaju teži deo posla i štede vam vreme, a koje možete osvojiti u Gorenje nagradnoj igri. U susret Mladencima, na sajtu www.srecanbrak.rs, svi korisnici koji do 22. marta pošalju fotografiju sa svog venčanja imaće priliku da osvoje tri vredne nagrade koje poklanja Gorenje.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da unesete vaše podatke u predviđena polja u okviru foto-aplikacije “Srećan brak”, u aplikaciju postavite fotografiju sa vašeg venčanja i pozovete prijatelje da glasaju za vas. Najoriginalnija, najlepša i fotografija sa najviše glasova, biće nagrađene sa po jednim Gorenje BSM 600 W SMOOTHIE blenderom.

Pored nagradnog karaktera, u okviru kampanje „Garancija za srećan brak“ posvećene Mladencima, možete se zabaviti kroz istoimenu facebook aplikaciju koja vam rešava dilemu oko raspodele kućnih poslova i otkriva ko od vas dvoje ovog puta treba da radi, a ko da odmara.

Crtani likovi Gavra i Jeca vodiće vas slikom kroz interesantne i smešne situacije, koje su iskusili svi madenci, predstavljene u komičnim stripovima. Pored navedenog, na sajtu www.srecanbrak.rs možete potražiti i savete za dug i harmoničan brak koje su zabeležila pera poznatih mislilaca.

Takmičenje se završava na Mladence, 22. marta. Igrajte se sa nama i obezbedite sebi garanciju za srećan brak.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar