Magazin LjubavLjubav i strast Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

by Administrator

Susie Lee Tech EntrepreneurDurex, vodeći svetski brend za zdrav seksualni život, danas, uoči predstavljanja novog proizvoda, koji bi, kako navode, mogao doneti revoluciju u naš seksualni život, objavljuje proširenje na oblast digitalne tehnologije. Durexlabs divizija je prvi značajni korak na digitalnom tržištu, čija je poruka da treba da prihvatimo promene u društvu i nove obrasce ponašanja, kada su pitanju intima i mobilna tehnologija.

Durexlabs će uskoro najaviti proizvod koji opisuju kao “prvi koji će promeniti igru”, a koji predstavlja revoluciju u tehnologiji koja će pomoći korisnicima da dožive orgazam. Ovaj proizvod je razvijen u saradnji sa preduzetnicom Suzi Li, direktrorkom tehnološke kompanije Siren Mobile. Njena stručnost u oblasti mobilne tehnologije, biohemije, biofizike i vizuelnih umetnosti, pružila je novi ugao gledanja na odnose koje razvijamo sa mobilnom tehnologijom.

Ričard Arnold, direktor  Divizije za istraživanje i razvoj Durex proizvoda, izjavio je: “Imajući u vidu naše duboko razumevanje procesa seksualnog uzbuđenja i svih impulsa koji ga čine, bilo je sasvim prirodno da potražimo način na koji ćemo ga povezati sa digitalnom tehnologijom.”

“Inspiracija su nam bile savremene navike i činjenica da se sve više, za gotovo sve što nam se dešava u toku dana, oslanjamo na prenosivu tehnologiju, a istraživanje tržišta koje smo sproveli, ukazalo je na to da postoji potreba za ovakvom tehnologijom u našim seksualnim životima.”

Suzi Li, direktorka kompanije Siren mobile koja je razvila aplikaciju za upoznavanje Siren, izjavila je:“Bilo je uzbudljivo raditi sa Durexlabs. Sa porastom upotrebe pametnih telefona, društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje, tehnologija se pokazala kao neverovatno uspešno sredstvo koje spaja ljude i pomaže im da održavaju bliski kontakt. U saradnji sa Durexlabs divizijom preduzeli smo sledeći značajan korak, tako što smo tehnologiju upotrebili u cilju podsticanja veće bliskosti u spavaćoj sobi i poboljšanja seksualnog života.”

Durexu su potrebni beta testeri aplikacije širom sveta koji će prvi doći u dodir sa ovim otkrićem. Svako ko želi da bude upućen u Durexlab projekat može se prijaviti na sajtu www.durex.com/durexlabs , gde će među prvima imati priliku da se informiše i dobije besplatan pristup tokom određenog vremenskog perioda.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar