Utorak, 20.08.2019

Magazin » Ljubav » Ljubav i strast » Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

Da li Vas smartfon zaista može dovesti do orgazma?

Objavi ovaj članak na

4.03.2015 8:00 AM

Susie Lee Tech EntrepreneurDurex, vodeći svetski brend za zdrav seksualni život, danas, uoči predstavljanja novog proizvoda, koji bi, kako navode, mogao doneti revoluciju u naš seksualni život, objavljuje proširenje na oblast digitalne tehnologije. Durexlabs divizija je prvi značajni korak na digitalnom tržištu, čija je poruka da treba da prihvatimo promene u društvu i nove obrasce ponašanja, kada su pitanju intima i mobilna tehnologija.

Durexlabs će uskoro najaviti proizvod koji opisuju kao “prvi koji će promeniti igru”, a koji predstavlja revoluciju u tehnologiji koja će pomoći korisnicima da dožive orgazam. Ovaj proizvod je razvijen u saradnji sa preduzetnicom Suzi Li, direktrorkom tehnološke kompanije Siren Mobile. Njena stručnost u oblasti mobilne tehnologije, biohemije, biofizike i vizuelnih umetnosti, pružila je novi ugao gledanja na odnose koje razvijamo sa mobilnom tehnologijom.

Ričard Arnold, direktor  Divizije za istraživanje i razvoj Durex proizvoda, izjavio je: “Imajući u vidu naše duboko razumevanje procesa seksualnog uzbuđenja i svih impulsa koji ga čine, bilo je sasvim prirodno da potražimo način na koji ćemo ga povezati sa digitalnom tehnologijom.”

“Inspiracija su nam bile savremene navike i činjenica da se sve više, za gotovo sve što nam se dešava u toku dana, oslanjamo na prenosivu tehnologiju, a istraživanje tržišta koje smo sproveli, ukazalo je na to da postoji potreba za ovakvom tehnologijom u našim seksualnim životima.”

Suzi Li, direktorka kompanije Siren mobile koja je razvila aplikaciju za upoznavanje Siren, izjavila je:“Bilo je uzbudljivo raditi sa Durexlabs. Sa porastom upotrebe pametnih telefona, društvenih mreža i aplikacija za upoznavanje, tehnologija se pokazala kao neverovatno uspešno sredstvo koje spaja ljude i pomaže im da održavaju bliski kontakt. U saradnji sa Durexlabs divizijom preduzeli smo sledeći značajan korak, tako što smo tehnologiju upotrebili u cilju podsticanja veće bliskosti u spavaćoj sobi i poboljšanja seksualnog života.”

Durexu su potrebni beta testeri aplikacije širom sveta koji će prvi doći u dodir sa ovim otkrićem. Svako ko želi da bude upućen u Durexlab projekat može se prijaviti na sajtu www.durex.com/durexlabs , gde će među prvima imati priliku da se informiše i dobije besplatan pristup tokom određenog vremenskog perioda.

SmartPoint Adria

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 4,00 od 1 glasova 12345

Napiši komentar
avgust 2019.
P U S Č P S N
« jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031