Magazin LjubavLjubav i strast 5 stvari koje muškarci kod žena više vole od fizičkog izgleda

5 stvari koje muškarci kod žena više vole od fizičkog izgleda

by Administrator

musko-zenski-odnosiDaleko od toga da muškarci ne vole lepe devojke. No, postoji nekoliko stvari koje su im mnogo bitnije od fizičkog izgleda da bi sa nekim mogli da budu u vezi.

  1. 1. Avanturistički duh

Oni naprosto obožavaju žene koje su uvek na sve spremne, koje vole da isprobavaju nove stvari, pa čak i rizikuju. Mnogo im je draža ona devojka koja se zajedno sa njima penje na planinu ili roni, nego devojka koja sedi i maže nokte na kauču dok se on predaje avanturi. I to bezobzira na to koliko ona atraktivna bila.

  1. 2. Spremna na kompromise

Retko kojem mušakrcu se dopadaju devojke kojima je važno da u vezama bude apsolutno sve baš onako kako one zahtevaju. Oni mnogo više cene kompromis (mada to važi i za žene). Zato, kada zahteva od dečka da sa njom ide u shopping, onda mora biti spremna da se žrtvuje i odgleda sa njim bar jednu utakmicu.

  1. 3. Samouverene

Ma koliko devojka dobro izgledala, njena lepota neće moći da dođe do izražaja ako nema samopouzdanja. Čak su nekada žene koje su realno gledano manje lepe, a samouverene, mnogo privlačnije nego one kod kojih je situacija obrnuta. Muškarci žele da žena bude svesna sebe, svojih kvaliteta, a ne da baš uvek moraju da je bodre i ubeđuju je da je lepa dok ona nastavlja da se stidi.

  1. 4. Ne dosađuje telefonom

Niko ne želi da ga neko nadleda 24/7. Muškarci ne vole da se dopisuju non-stop sa ženama i telefoniraju u cilju toga da se one uvere da su zaista kod kuće ili isključivo sa muškim društvom. Ljubomora i paranoja ne vode ničemu dobrom u vezi. Makar ne u prevelikoj meri.

  1. 5. Duhovita

Devojka može biti nestvarno lepa, ali ako nije u stanju da nasmeje muškarca nikada neće osvojiti njegovo srce. Nije istina da muškarci vole da se smeju samo u svom društvu, a da oni zasmejavaju žene. I oni obožavaju kada im se zbog dobre šale svoje devojke „upale“ jagodice na licu.

 

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar