Utorak, 22.05.2018

Magazin » Ljubav » Afera na radnom mestu

Afera na radnom mestu

Objavi ovaj članak na

11.01.2010 12:01 AM

sex-at-work1Jedan britanski sajt za žene je pokrenuo istraživanje o ljubavnim avanturama na radnom mestu. Rezultati su iznenađujući: 85% žena je izjavilo da flertuje sa kolegama koje smatra privlačnim, a 64% žena se upušta i u telesne odnose. Čak 65% ovih avanturistkinja se apsolutno ne kaje zbog mešanja posla i zadovoljstva.
Koliko je među vama onih koji su imali aferu sa kolegom sa posla? Koliko vas je zbog bezazlenog flerta završilo na mašini za fotokopiranje ili radnom stolu? A koliko je onih koji su išli tako daleko da su stali pred oltar?
Dobro osmišljena ljubavna afera
Treba odmah naglasiti da ovi procenti predstavljaju samo engleske žene koje su putem interneta odgovrale na anketu “Sex in the office” sajta Newwoman. Podaci o koceptu pitanja, broju žena koje su odgovarale i periodu tokom kojeg je anketa sprovedena su nepoznati. Tako da ove procente ne možemo smatrati objektivnim stanjem ove pojave.
Dakle, 85% ispitanih žena flertuje sa privlačnim saradnicima i smatra da je malo udvaranja na poslu dobro za zdravlje i podizanje samopouzdanja.
Iznenađujuće je da čak je 64% ispitanih žena vodilo ljubav sa kolegom, a polovini od njih je taj kolega bio šef ! Za 30% ispitanih žena, ljubavne igrice su se dešavale na radnom mestu, a posebno zadovoljstvo pričinjava kada se dese na radnom stolu.
Samo da podsetimo da je Klintonova afera sa “koleginicom” Monikom Levinski umalo koštala mesta predsednika!
Ali, ipak je najšokantnija činjenica da 65% žena uopšte ne žali zbog seksa sa kolegom. Što se tiče onih najsavesnijih, u 6 od 10 slučajeva afera na poslu nije ugrozila poslovne odnose.
Četvrtina ispitanih žena svog šefa smatra privlačnim, a 25% je priznalo seksualni odnos sa šefom, dok je 16% žena toliko opčinilo svog šefa da su stali na ludi kamen. One razuzdanije su pristale da spavaju sa šefom da bi dobile unapređenje.
Priroda ili kancelarijaseks-na-poslu-2
Ove podatke u procentima treba uzimati sa rezervom jer uključuju samo ispitanice jednog engleskog sajta. Međutim, nema podataka da su ovakve vrste anketa sprovođene u drugim zemljama. Još neka ispitivanja su pokazala da većina žena fantazira o seksu pod otvorenim nebom i da bi pre u tim uslovima pristala na seks nego u zatvorenom prostoru. Posle prirode kao idealnog mesta za vođenje ljubavi je kanelarijski ambijent…
Da li je vaša srodna duša tako blizu vas? Podignite pogled sa kompjuterskog ekrana i nasmejte se nekom šarmantnom kolegi! Eto načina da vas obraduju dodatni radni sati!

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 1,50 od 2 glasova 12345

Napiši komentar
maj 2018.
P U S Č P S N
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031