Magazin Life styleZujanje “Šankanje” na Zlatiboru uz Natašu Bekvalac

“Šankanje” na Zlatiboru uz Natašu Bekvalac

by Administrator

sankanje-zlatiborZima počinje kad mi kažemo, slogan je pod kojim se održava ovogodišnje “Šankanje” u organizaciji turističke agencije Rapsody Travel & Events.

Festival koji će faktički označiti otvaranje zimske sezone na Zlatiboru, trajaće od 15. do 18. decembra, i jedno je sigurno, biće to najveća, višednevna zimska žurka u ovom delu Evrope.

Više hiljada posetilaca biće u prilici da uživa u jedinstvenoj zimskoj čaroliji protkanoj kroz nekoliko festivalskih dana tokom kojih će na Zlatiboru nastupiti najpopularniji izvođači iz regiona, očekuje vas i nastup velike muzičke zvezde Nataše Bekvalac 16. decembar 2016. , ali i sjajni di džejevi.

Skijanje u ritmu odlične muzike, brojne takmičarske aktivnosti tokom sva tri dana, miris kuvanog vina i jela
po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv, ali fenomenalan nagradni fond, samo su neki od razloga zbog kojih ćete poželeti da vaša zima počne baš tada kada mi to kažemo, i baš na Zlatiboru!

Turistička Organizacja Zlatibora, hoteli Mona i Palisad, ali i brojni drujgi parteri ovog projekta učiniće vaš boravak na planini nezaboravnim, a kako za ovaj festival već vlada ogromno interesovanje, kako u Srbiji, tako i u regionu, svim “partijanerima” ali i svima drugima željnim planinskom odmora i odlične zabave, preporučuje se da na vreme rezervišu svoje mesto na Zlatiboru i budu deo ovog jedinstvenog zimskog događaja.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar