Magazin Life styleZujanje Kupoman.rs – kupujte složno

Kupoman.rs – kupujte složno

by Administrator

kupoman.rsKupoman.rs jeste noviji, mlad sajt na ovim našim internet prostorima. Međutim, ne dozvolite da vas njegove godine zavaraju, jer je i tek kako zreo i iskusan o čemu svedoče i ponude koje svakodnevno nudi po malo je reći pristupačnim cenama.

„Samo sloga kupca spasava“ slogan je kojim se vodi Kupoman.rs . Naime, kao i kod ostalih sajtova namenjenih grupnoj kupovini o kojima smo pisali u nekim od prethodnih članaka (Kupon.rs, Kolektiva.rs, Ekstrapopusti.com, KupiMe.com…) potreban je određen broj ljudi koji će kupiti datu ponudu da bi ona uspela, odnosno da biste i vi mogli da je kupite i iskoristite, a platite 50% do 90% manje.

Svaki dan sa sobom nosi novu, uvek bolju i primamljiviju ponudu, jer Kupoman.rs , sudeći po dosadašnjim ponudama, svakako ima ambiciju da vas učini zadovoljnijim. Više nećete morati da se odričete kafenisanja sa drugaricama kako biste uštedeli za novu frizuru ili tretman u kozmetičkom salonu, moći ćete bezbrižno da vežbate u teretani ne misleći koliko će vas koštati ovog meseca, ali da oprobate i raznorazne druge ponude kojima Kupoman.rs raspolaže.

Pa šta što volite da kupujete? Šta je u tome loše? I šta fali ako i vi imate nadimak kupoman? Sada i onako imate „ortaka“ koji će uvek biti tu da vam obezbedi maksimalan provod!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar