Magazin Life styleZujanje Koncert Sergeja Ćetkovića

Koncert Sergeja Ćetkovića

by Administrator

Sergej ĆetkovićKoncert Sergeja Ćetkovića koji tako dugo i sa nestrpljenjem iškekujemo oduševiće nas u petak, 10. becembra 2010. u Beogradskoj Areni, a počeće u 20:30. Sergeju je ovaj događaj bitan iz više razloga: održaće ga u okviru svoje turneje po čitavoj Srbiji, promovisaće svoj novi CD pod nazivom “Dva minuta”, ali i obeležiti deset godina svog postojanja na muzičkoj sceni.

Ovogodišnji koncert Sergeja Ćetkovića stvoriće čitavu kulu najdubljih emocija, a ne treba da čudi ako neko i zaplače zbog neostvarene ljubavi, svojih grešaka u njoj… jednostavno, ako se pronađe u nekoj Sergejevoj pesmi, a sigurni smo da takvih i tek kako ima.

Novi album, koji smo već imali prilike da preslušamo i iznova se oduševimo rečima, muzikom, objavljen je u junu oveKoncert Sergeja Ćetkovića godine od strane City Records-a. Na njemu je deset potpuno novih pesama koje su zadržale svoj “fazon” ali čije su melodije znatno dinamičnije. Jedina, ali nikad nepresušna i uvek iznenađujuća tema – ljubav.

Cene karata za koncert Sergeja Ćetkovića kreću se od 1.800 do 2.600 dinara. Predlažemo vam da ih što pre obezbedite kako sebi, tako i dragoj osobi, jer malo je onih koji neće poželeti da te večeri udišu isti vazduh kakav i Sergej.

1 komentar

Slične teme

1 komentar

06.11.2010 12:32
Romanticna

Jedva cekam da dodje 10 decembar 2010 i da pocne sa koncertom. Sergej je kralj!
Super mu je svaki nastup uzivo! Samo mislim da je mogao da da malo jeftinije karte jer ipak mislim da je od 3600 do 5600 dinara za dvoje ljudi koji ce da odu i slusaju Sergeja Cetkovica 2 sata malo previse…al sta da se radi kad ga volimo pa moramo da ostanemo bez para posle 🙂

Ostavite komentar