Nedelja, 27.05.2018

Magazin » Life style » Zujanje » Kako dobiti pismo od Deda Mraza

Kako dobiti pismo od Deda Mraza

Objavi ovaj članak na

5.11.2013 12:00 PM

pismo-deda-mrazaObičaj da deca pišu Deda Mrazu je rasprostranjen u celom svetu. Obično mu se deca obraćaju sa izjavama da su bila dobra tokom godine na izmaku i sa molbama da im donese poklone koje su poželela.

Roditelji su obično u dilemi na koju adresu da pošalju ovo pismo a još veći problem je kako da dete dobije odgovor od „pravog“ Deda Mraza.

Srećom, od sada i za to postoji veoma jednostavno rešenje. Veb portal www.pismodedamraza.rs omogućuje roditeljima da na lak način, u svega nekoliko koraka, pošalju pismo od Deda Mraza.

Deda Mraz piše deci

U „Pošti Deda Mraza“ koja servisira portal pismodedamraza.rs kažu da većina pisama koje pošalju nisu odgovor na pismo koje je dete prethodno napisalo Deda Mrazu već je u pitanju inicijativa roditelja a vrlo često i baka i deka, kojom žele da iznenade i oduševe svoje najmlađe.

U pismu se Deda Mraz obraća detetu njegovim imenom ili nadimkom, navodi i hvali ga za vrline, ponašanja i dobra dela za koje je dete zaslušno, najavljuje svoj dolazak u novogodišnjoj noći i obećava poklone i to baš one poklone koje je dete zaista poželelo a roditelji su odlučili da mu ih kupe i spakuju u novogodišnji paketić.

Kako Deda Mraz zna šta je dete poželelo

U aplikaciji na sajtu pismodedamraza.rs roditelji navode nekoliko vrsta podataka: pol i ime (ili nadimak) deteta, pohvale za dete i poklone koje nameravaju da mu kupe u ime Deda Mraza, datum kada žele da pismo bude poslano i adresu na koju treba da bude isporučeno.

pismo-od-deda-mrazaKako deca reaguju kada dobiju pismo od Deda Mraza

Zamislite reakciju Vašeg deteta kada u poštanskom sandučetu pronađe pismo adresirano na njegovo ime a pošiljalac je Deda Mraz lično!

U „Pošti Deda Mraza“ navode sa im se roditelji često zahvaljuju mejlom ili ostavljaju komentare na sajtu i Fejsbuk stranici (www.facebook.com/PismoDedaMraza). Roditelji opisuju različite scene, situacije i emocije: Iznenađenje, neverica, radovanje, skakanje od sreće… dete zove baku i deku da se pohvali, nosi ga u vrtić ili u školu…

Ovo zadovoljstvo će roditelje koštati 280 dinara bez dodatnih troškova koje će na račun „Pošte Deda Mraza“ uplatiti u Pošti ili Banci ili pak elektronski ukoliko se odluče za taj način plaćanja.

Ukoliko želite da pošaljete pismo svom detetu, unučetu, kumčetu… ili ukoliko samo želite da testirate ovaj sistem kliknite ovde (www.pismodedamraza.rs).

Pregled komentara (2)

Pošaljite komentar

Ocena: 5,00 od 3 glasova 12345

Komentara (2)

 1. Olivera

  … PUNO SRECE I ZDRAVLJA U NOVOJ 2014. god…., A …, LJUBAV TACNO U PONOC ZAKUCACE NA TVOJA VRATA – OLIVERA !!! …. OD SRCA …, TVOJ ,
  DEDA MRAZ :-) ))))

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 1

 2. sofija

  da li pismo poslato za mene hvala

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 0

Napiši komentar
maj 2018.
P U S Č P S N
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031