Ponedeljak, 18.06.2018

Magazin » Life style » Zujanje » “Digital Arts Expo Powered By Nordeus” na ovogodišnjem Mikser Festivalu

“Digital Arts Expo Powered By Nordeus” na ovogodišnjem Mikser Festivalu

Objavi ovaj članak na

24.05.2017 1:50 PM

mikser-festival-nordeusDeveto izdanje Mikser Festivala, najvećeg regionalnog festivala kreativnosti, održaće se od 25. do 28. maja na mestu na kome je sve i počelo – u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu, pod autobiografskim sloganom “MIGRACIJE”. Omiljena lokacija publike Mikser festivala ove godine će pored velikog broja vrhunskih imena iz oblasti arhitekture, urbanog razvoja i planiranja, umetnike i muzičare iz regiona i sveta, ovog puta ugostiti i neke od najkreativnijih kompanija iz oblasti gejminga, VFX-a i IT edukacije u posebnom silosu pod nazivom Digital Arts Expo Powered By Nordeus.

“Velika koncentracija kreativnosti i publike koja je željna novih iskustava, na jednom mestu, je nešto što ne viđamo tako često, a to je specifično za Mikser Festival. To je veoma plodno tlo za razmenu znanja, ideja i jačanje digitalne kreativne zajednice. Kroz spajanje kreativnih studija i pojedinaca u ovako jedinstvenom okruženju stimulišemo kreiranje novih projekata i jačanje postojećih kroz mogućnost zapošljavanja u nekom od studija”, izjavio je Daryl Clewlow, Head of Art u kompaniji Nordeus.

Pored Nordeusa, koja je inicijator i pokrovitelj Digital Arts Expo-a, na festivalu će biti prisutne i sledeće kompanije: 3Lateral, Bunker VFX, Cofa Games, Crater Studio, Fried, Mad Head Games, Take One, Nova Iskra, Qube 3D i Startit.

U okviru Digital Arts Expo silosa posetioci će imati priliku ne samo da vide neke od projekata na kojima su radile pomenute kompanije, već i upoznaju developere i umetnike koji su radili na hitovima kao što su Witcher 3, Plants vs. Zombies, The Other Guys, Awakening Of Heroes, Grand Theft Auto V, Top Eleven i mnogi drugi.

Raspored svih predavanja, panela i radionica, sa detaljnim pregledom tema i predavača, možete naći na http://festival.mikser.rs/en/programme/art-tech/.

Kako biste se prijavili za radionice, predavanja i sastanke sa HR predstavnicima kompanija molimo posetite stranicu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_yBh8XHdbDCt4YAPbPsCjd5cJXzixCzdZ4_Q67VRBU_62bg/viewform?c=0&w=1 i popunite podatke. Broj mesta za određene radionice je ograničen.

SmartPoint Adria

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 4,00 od 1 glasova 12345

Napiši komentar
jun 2018.
P U S Č P S N
« maj    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930