Magazin Life styleZujanje Beogradski beer Fest 2011 – Konkurs za nove bendove

Beogradski beer Fest 2011 – Konkurs za nove bendove

by Administrator

belgrade beer fest 2011Deveti Belgrade Beer Fest biće održan na Ušcu od 17-21. avgusta 2011. godine. Producent festivala, Beogradska kulturna mreža će početkom juna objaviti više detalja o ovogodišnjem programu, izvođačima i društveno odgovornim kampanjama, koje su i ove godine važan deo festivala.

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da je Beogradska kulturna mreža raspisala konkurs za nove bendove na ovogodišnjem Belgrade beer festu. Mladi i neafirmisani bendovi već tradicionalno imaju priliku da se predstave publici ovog festivala, ali će ove godine na izbor bendova prvi put uticati publika i to glasanjem na strani http://www.facebook.com/belgradebeerfest

Propozicije konkursa su sledeće: da bi bendovi učestvovali na konkursu potrebno je da imaju 3 autorske pesme čija ukupna dužina ne prelazi 20 minuta, kao i da do 01. juna pošalju youtube snimak jedne autorske pesme na adresu belgradebeerfest@gmail.com. OBAVEZNO je da naslov snimka/pesme bude u sledećem formatu:

ime benda – ime numere – za konkurs Belgrade Beer Fest 2011

Svi snimci koji stignu, nalaziće se u video galeriji facebook profila. Prva faza glasanja traje od 05. juna do 01. jula kadabeogradski beer fest 2011 će 20 bendova koji imaju najviše, a minimum 400 lajkova ući u uži izbor. Ovih 20 bendova će skupljati glasove od 02. jula do 01. avgusta , a Beogradska kulturna mreža će od 10 koji budu imali najviše glasova, odabrati 3 za nastup na Beer festu.

Kao najmasovniji događaj u Srbiji, Belgrade Beer Fest je prošle godine privukao više od 900.000 ljudi.   Bogat program ovog festivala svim generacijama pruža odličnu zabavu, uz atmosferu koja posetiocima dočarava Beograd kao kosmopolitski i srdačan grad.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar