Magazin Life styleZdravlje Pilule za kontracepciju na bazi prirodnog estradiola

Pilule za kontracepciju na bazi prirodnog estradiola

by Administrator

pilula za kontracepcijuPilule za kontracepciju na tržištu su već skoro pola veka. Iz godine u godinu, naučnici rade na tome da ih usavrše sve vreme se služeći sintetićkim estradiolom. Priznaćete, nije ni malo lako stvoriti pilule za kontracepciju koje će biti apsolutna zaštita od neželjene trudnoće i koje neće uticati na bujanje hormona u ženi. Kako bi imale što manje neželjenih efekata na ženino telo, tim stručnjaka uspeo je da stvori kontracepciju baziranu na prirodnom estradiolu.

Ove pilule za kontracepciju sadrže supstancu koja se ponaša baš kao i ženski hormon. One pružaju odličnu kontrolu menstrualnog ciklusa i krajnje pozitivan učinak kada je u pitanju zaštita od neželjene trudnoće. Zahvaljujući ovim pilulama ženama se pruža mogućnost da odaberu upravo onu kontracepcijsku varijantu koja se najbolje prilagođava njihovom svakodnevnom načinu života.

Nema neželjenih akni, masne kože, opadanja kose i maljavog tela, nema nesnosnih glavobolja pre nego što stignu “oni dani” i što je najvažnije nema brige dok sa svojim dragim uživate u ljubavnom zanosu.

Naravno, čak ni ove pilule za kontracepciju nikako ne smete koristiti bez prethodnog konsultovanja sa ginekologom.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar