Magazin Life styleZdravlje NIJE TABLETA, A POMAŽE: Univerzalno rešenje protiv bola u leđima, glavobolje, nesanice + možete da SMRŠATE (NIJE hemija)

NIJE TABLETA, A POMAŽE: Univerzalno rešenje protiv bola u leđima, glavobolje, nesanice + možete da SMRŠATE (NIJE hemija)

by Administrator

Ovo je nešto što je pomoglo hiljadama ljudi da reše probleme različite vrste, da poboljšaju opšte stanje svog tela, a posebno onima koji su trpeli bolove u glavi, leđima i stopalima – ULOŠCI ZA OBUĆU koji vrše AKUPRESURU + imaju MAGNETE!

Kako ulošci funkcionišu?

Stopalo ima čak 26 kostiju, 19 mišića, preko 50 ligamenata, preko 500.000 krvnih sudova i preko 40.000 znojnih žlezdi. Stimulisanje određenih tačaka na stopalu doprinosi pravilnom funkcionisanju organa, njihovom lečenju ukoliko postoji problem, ali i prevenciji brojnih oboljenja. Kombinacija MAGNETA i “resica” svuda po ulošku se pokazala kao fantastična za tako nešto!

 

Ovi ulošci imaju u sebi magnete (u svakom ulošku po 5 magneta) i reljefastu površinu koja im omogućuje da vrše stimulaciju svih tačaka na stopalu i time doprinese opštem boljem funkcionisanju organizma. Ne samo da će, s obzirom da su u obući, ulošci doprineti

• da nemate bolove u nogama
• da vam listovi ne otiču, već će pomoći da se rešite i
• glavobolja,
• san će vam biti kvalitetniji
• eliminisaćete stres
• a čak će vam pomoći i da smršate.

 

Magnetne akupresurne uloške možete nositi u bilo kojoj zatvrenoj obući: u patikama, cipelama, čizmama, zatvoprenim papučama… Neće vam smetati i nervirati vas, šta više prijaće vam i odmaraće vam nogu bilo da hodate, stojite ili sedite.

Ukupna dužina gazišta ovih uložaka je 25,5 cm, a po potrebi ih možete skratiti makazama prateći odgovarajući liniju na poleđini uloška.

S obzirom da su količine ograničene i da je cena bolja nego ikad, požurite da ih poručite OVDE ili pozivom na broj 064/646-88-32!

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar