Magazin Life styleTrudnoća Trudnoća – kako je saopštiti budućem tati

Trudnoća – kako je saopštiti budućem tati

by Administrator

ultrazvukTrudnoća je važan period u životu svake žene, ali i njenog izabranika koji ne može da dočeka da bebu koja je tek začeta uzme u ruke i prisloni na grudi. Zato je veoma važno kako ćete saopštiti svom voljenom da se trudnoća uselila i u vaše živote i da ćete za devet meseci uživati u većem broju.

Postoji pregršt zanimljivih načina da se saopšti trudnoća , a mi ćemo vam predložiti tek nekoliko naših favorita. Iako je dete samo po sebi radosna vest, ipak niste trudni svaki dan i mnogo je lepše da trenuci vaše pripreme i momenat u kome mu saopštavate da nosite bebu zauvek ostane urezan u vašem sećanju.

Ljubav preko žice

Možda trudnoća nije nešto što se saopštava telefonom, ali vaš dragi bi sigurno poleteo od radosti kada mu stigne MMS poruka u kojoj se jasno vidi šta želite da mu kažete. Slikajte test za trudnoću i pošaljite mu fotografiju. Samo, vodite računa da tada nije na nekom važnom sastanku, jer će mu vest o budućem očinstvu svakako pomutiti razum. Pa ipak, ako znate da je sa društvom u provodu, onda je ovo idealna prilika da ga obradujete i nasmejete njegove prijatelje njegovom zbunjenošću.

Bilbord

U poslednje vreme vrlo je popularno čestitanje rođendana, godišnjice braka, veze, izjavljivanje ljubavi putem bilborda. Ako imate nešto poveće ušteđevine, onda je ovo pun pogodak. Neka to bude bilbord pored kojeg ste sigurni da prolazi i da ni na koji način ne može da ga izbegne. Pošto predpostavljamo da želite da ostanete anonimni, onda neka poruka bude karakteristična po nečemu, npr. potpišite se nadimkom kojim vas samo on zove.

Lepa vest iz tanjira

Pre nego što se budući tata vrati sa posla, pripremitetrudnoća njegovu omiljenu večeru. Ako niste vešti, tu je uvek ketering služba. Desert vam neće biti potreban, bar ne onaj jestivi. Obucite najlešu haljinu, aranžirajte sto, ukrasite ga svećama, laticama cveća i tako sačekajte svog voljenog. Kada se vrati, budite strpljivi i nemojte mu odmah otkriti u čemu je tajna. Kada ste večerali, servirajte mu umesto kolača kutiju u kojoj će se nalaziti dve čarapice: jedna plava, a jedna roze, s obzirom da još uvek ne znate da li je dečak ili devojčica. Biće ovo najslađa poslastica koju je ikada probao.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar