Ponedeljak, 21.05.2018

Magazin » Life style » Estetska hirurgija » Povećanje penisa je moguće

Povećanje penisa je moguće

Objavi ovaj članak na

13.04.2010 12:01 AM

povecanjepenisa1Današnje metode za povećanje veličine penisa su jako napredovale i manje su traumatične! Skoro pa su čudesne! Uvećanje ili udebljanje, na vama je da izaberete.
Činjenica da muškarci imaju problema sa veličinom penisa nije novost: u Kamasutri se govori o tome kako da poraste “linga”(indijski naziv za falus), po dužini –  upotrebom žaoka određenih insekata koji žive u drveću, ili čak mazanjem iskuvanih biljnih sokova i bivolske masti! A indijski fakirisu su kačili tegove za svoj ud i tako ga postepeno povećavali i do dužine od 45 cm!
Da li je cilj estetika ili funkcionalnost?
Seksualna hirurgija se razvila pre 7-8 godina, podstaknuta hirurzima. Treba razlikovati dva slučaja: kod nekih pacijenata treba korigovati mikropenis, priznat kao takav. To je onda hirurški zahvat koji preuzima Socijalno osiguranje. U tom slučaju penis osim problema veličine ima i problema sa funkcijom. Ako je polni organ standardan, onda se radi plastična hirurgija. Ovaj drugi tip pacijenta želi da poveća veličinu svog polnog organa zbog vizuelnih efekata.  Taj korak koji muškarac želi da preduzme je istovetan sa željom žena da povećaju obim grudi.
Šta se može uraditi i sa kavim rezultatima?
Za dužinu:
Puštanjem penisa sa ligamenata koji povezuju stidnu kost i testise (pod potpunom anestezijom), dobija se organ duži za 2 cm u proseku, u opuštenom položaju (prema istraživanju rađenom na leševima), ali rezultat varira od pacijenta do pacijenta. Ne postoji nikakava estetski kontraefekat. Erekcija je nestabilna u jednom od pet slučajeva. Pažnja: dužina penisa u erekciji nije povećana.penis2
Stavljanje polutvrde proteze za penis je intervencija rezervisana za mikropenise i omogućava, osim povečanja od nekoliko centimetara po dužini, povećanje erekcije. Stavlja se u testise. 
Za dobijanje u obimu:
Uzimanje sala iz nekog dela tela, na primer iz stomaka, i ubrizgavanje u penis  (pod lokalnom anestezijom) će povećati penis u proseku za 3 do 5 cm u obimu.
Mišljenja o ovim intervencijama
Neki stručnjaci upozoravaju kako ove intervencije nisu medicinski validne. Nikakvo postoperaciono istraživanje nije sprovedeno kako bi se saznali kasniji rezultati i stanje pacijenata. S druge strane, ne zna se da li ove operacije utiču na polne sposobnosti. Konačno, što se tiče injekcija masti, ne zna se da li će mast posle nekog vremena resorbovati.
Vakum
Seksolozi obično preporučuju ovaj način pumpanja kako bi se poboljšala erekcija. Međutim , nikakva studija nije pokazala da upumpavanja utiče na povećanje penisa. Iako neki tvrde drugačije. Objašnjenje: muški ud je elastičan, ako ga vučete ka dole, on će se vratiti na mesto!

preporučujemo vam da posetite stranicu erotik sopovi.

Pregled komentara (78)

Pošaljite komentar

Ocena: 3,75 od 16 glasova 12345

Oznake teksta

, , ,

Komentara (78)

 1. NELE

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 7

 2. Bla

  Ma da, sigurno je moguce

  Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 3

 3. leonardo

  Zelim da imam veci oenis ali neznam kaki to da uradim imali koga da to urado imali broj tele fona

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0

Napiši komentar
maj 2018.
P U S Č P S N
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031