So, začin bez kojeg ne možemo, u neumerenim količinama može postati ubica. Stručnjaci upozoravaju da prekomerno
-
-
Celokupan izgled i lepota lica zavise od izgleda i lepote njegovih pojedinih delova. Baš nos zauzima središnje mesto u konfiguraciji lica
-
Na sreću, alergija na spermu je ekstremno retka, a potresa prvenstveno mlade žene koje se tek upoznaju sa seksualnim životom…
-
Zbog savremenog načina života u porastu je broj dece sa srčanim oboljenjima. U porastu je broj dece obolele od dijabetesa. Kao glavni uzrok smatra se nepravilna ishrana što je potvrđeno kao rezultat istraživanja
-
Turska, nes, espreso, kafa je izgradila svoju reputaciju ekscitanta. Ali, njeno delovanje na organizam…
-
Sveži listovi spanaća sadrže izuzetno mnogo hranjivih sastojaka, zbog čega se ovo zeleno povrće od davnina ceni i kao lek. Spanać je dostupan
-
Zova je u narodu poznata i kao bagza, baz, baza, bazgovina, crna bazga i zovika. Zova raste kao grm ili drvo čija visina dostiže od 3 do 10 metara
-
Tehnika izbeljivanja zuba primenjuje se usled obojenosti zuba nastale zbog poodmaklih godina ili zbog genetike, i kada je samo odstranjivanje kamenca nedovoljno…
-
Lečenje stresa talasoterapijom je metoda koja udružuje mir na koji ćete naći odvojivši se od užurbanog sveta iz koga dolazite i dobrobiti mora…
-
Kada su pred nama nedelje u kojima se nudi obilje filmskog, zabavnog i sportskog programa, pobrinućemo se da osiguramo i ukusne „podmukle“ grickalice. Sasvim je
-
Supa je postala omiljeno jelo! Budući da okrepljuje organizam, nezaobilazan je deo obroka tokom hladnog dela godine…
-
Ledena kafa nije nimalo bezazlen napitak, naravno ukoliko su vam kalorije važne. U njoj se naime krije skoro četvrtina dnevne…
-
Kako treba da se ponašamo na koncertu, u bioskopu, pozorištu, muzeju, prodavnici ili na utakmici?
-
Fotodermatologija je grana dermatovenerologije koja se bavi izučavanjem uticaja svetlosti na kožu u svrhu lečenja i postavljanja dijagnoze kožnih
-
Razne poslastice, slatkiši, bombone, džemovi, čokolade, voćni kolači, šećer, sirupi, med, nugat kremovi, žvake, torte, tartovi…Mmmmmm…