Magazin LepotaTelo Mršavljenje izoštravanjem čula mirisa

Mršavljenje izoštravanjem čula mirisa

by Administrator

Višak kilogramaMršavljenje je do skoro bilo sinonim za vreme ispunjeno gladovanjem, napornim vežbanjem, koje vrlo često nije imalo učinka ili od kojeg ste brzo odustajali zbog stresa koje je ono u vama budilo. E, pa ni mršavljenje nije što je nekad bilo. Sada je ono mnogo jednostavnije. Zapravo, možete skidati kilograme bez po muke, jedući i pijući šta vam padne pod ruku, a vežbajući tek toliko koliko vam odgovara. Kako? Pojačanjem čula mirisa!

Doktor Alan Hirš, direktor „Smell & Taste Treatment and Research“ okrenuo se ispitivanju osoba koje imaju poremećaju u pogledu čula mirisa. Zajedno sa grupom naučnika, Hirš je pronašao mirise, koji su u vidu kristala koji nemaju nikakav ukus, a koji se dodaju hrani i imaju za zadatak da spreče prejedanje.

On smatra da se neki ljudi goje zbog nedovoljno razvijenog čula mirisa, a svrha tih kristala jeste da to čulo izoštri, čime će se smanjiti apetit. Pospete ih po hrani i već nemate potrebu za ožderavanjem kakvo ste do sada praktikovali. Valja pomenuti i to da su ispitanici prilikom testiranja izgubili čak i do 13 kilograma.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar