Magazin LepotaLice Noć veštica 2013 – budite originalni uz najnoviju MAC šminku

Noć veštica 2013 – budite originalni uz najnoviju MAC šminku

by Administrator

Noć veštica se polako bliži i iako znate da ćete je sigurno obeležiti na nekoj od mnogobrojnih žurki koje će tim povodom biti organizovane, vi i dalje nemate ideju kako biste mogli da se maskirate. Princeze i veštice su već isprobane i, priznaćete, ne tako originalne uloge u kojima ste se, ako ste do sada proslavljali Noć veštica, sigurno makar jednom našli. Ako zaista želite da budete primećeni i da se vaša maska pamti kao jedna od najboljih i najoriginalnijih, predlažemo vam najnoviju kolekciju MAC šminke kreirane specijalno za ovu priliku.

Naime, Rik Bejker, legendarni filmski šminker, i kozmetička kuća MAC potpisuju najnoviju kolekciju šminke pravljenu upravo za Noć veštica koja bi sa ovom ekpozijom boja mogla da bude jedna od najboljih koje ste ikada slavili. Jer, ove godine definitivno nećete imati problem sa nedostatkom inspiracije. Tri izgleda koja je Rik Bejker osmislio i realizovao na modelima jesu Zombi, Dan mrtvih i Nevesta sa onog sveta.

Ovaj poznati šminker je u saradnji sa MAC-om lansirao takvu kolekciju šminke koja omogućuje da bez mnogo truda i potrošenog vremena postignete zastrašujući izgled koji će prepasti zvanice žurke više nego bilo koji drugi.

Vratite u orman stare, dosadne kostime koje ni sami ne smatrate dobrom idejom. Poigrajte se bojama i učinite ovu Noć veštica nezaboravnom.

noc vestica

noc vestica 2013MAC profesionalna sminka

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar