Magazin LepotaLice Bore na licu – ublažite postojeće, sprečite nove

Bore na licu – ublažite postojeće, sprečite nove

by Administrator

Razočarane što mladost odlazi, a bore dolaze u sve većem broju, mnoge žene se danas podvrgaju najrazličitijim tretmanima kako bi sprečile da se godine vide na njihovom licu. Međutim, pre nego što se odlučite da odete pod nož ili ubrizgate injekciju botoksa, predlažemo vam da najpre primenite neku od dole navedenih, mnogo manje bolnih i zdravijih metoda.

Fitnes za lice

Cilj facijalnog fitnesa je da, ni malo teškim vežbama, stimuliše na desetine mišića lica i dovoljno je praktikovati ga svega nekoliko minuta na dan. Pogledajte priloženi video i radite vežbe uporedo sa devojkama koje vam demonstriraju kako pravilno da vežbate.

Akupunktura

Iako se o njoj govori intenzivnije tek poslednjih nekoliko godina, akupunktura je stara čak 3.000 godina, a njene delotvorne efekte naročito su cenile žene sa kineskog dvora koje su upravo na taj način održavale svoj mladoliki izgled.

Tokom tretmana se na određene tačke na licu postavljaju tanke iglice, i to vrlo brzim pokretima kako bi svi mišići istovremeno bili aktivni. Ove iglice čine da koža izgleda svežije, podmlađeno, smanjuju bore i poboljšavaju ten, a prvi rezultati vidljivu su nakon samo 20 minuta.

Masaža kod kuće

Saloni lepote nude niz najrazličitijih masaža koje mogu sprečiti pojavu bora. Međutim, ako niste u prilici da skoknete u neki od njih, masažu lica možete uraditi i sami kod kuće. Masaža je izuzetno delotvorna i osim što doprinosi očuvanju lepe kože, ujednačenog tena i što prolongira pojavu bora, ona deluje vrlo opuštajuće. Ako se nikada do sada niste sami masirali, prilažemo vam video u kome je na modelu detaljno objašnjeno na koji način to da uradite.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar