Magazin LepotaKosa i nokti Šta uraditi sa loše ošišanom kosom

Šta uraditi sa loše ošišanom kosom

by Administrator

losakosa Loše frizure i naše nezadovoljstvo nakon šišanja su životne činjenice. Zamislili ste savršen novi izgled vaše kose, opisali ga svom frizeru tačno do najsitnijih detalja, a sve je na kraju ispalo kao velika katastrofa. Ovo može biti posebno nezgodno ako ste se odlučili za potpuno novi izgled, a ne samo na skraćivanje vrhova.
Onog momenta kada ugledate svoju stravično ošišanu kosu, dođe vam da se sakrijete od očiju javnosti, bar dok vam kosa malo ne poraste i upristoji vaš izgled. Ono što sigurno ne želite je da se sretnete sa negativnim komentarima ili pošalicama na vaš račun zbog nekog novog frizerskog trenda kojeg niste hteli.
Ne biste trebali da dopustite da vas to oneraspoloži do ivice očaja. Evo nekoliko saveta da biste što lakše prebrodili ovu lošu situaciju:losakosa1
1. Prvo što možete da učinite je da se vratite u salon ili da im odmah kažete kako ste nezadovoljni frizurom. Većina salona će se rado ponuditi da vam je preprave, ili mogu da vam ponude drugog frizera.
2. Ako vam je kosa još uvek dovoljno duga vežite je u rep. Ako ne možete da podnesete pogled na sadašnje stanje kose, ovo je najlakši način da situaciju nekako na brzaka popravite i odmaknete kosu od lica kako vas ne bi stalno podsećala na neuspeli poduhvat. Ako imate malo više vremena napravite slatku punđicu ili već nekako ukosnicama pričvrstite kosu.
3. Ukoliko su vas ošišali prekratko, a nemate strpljenja da čekate kosu da ponovo poraste, nabavite produžetke koji mogu trajati nekoliko meseci.
4. Izbegavajte bilo kakve dalje pokušaje šišanja sami! Bez obzira što će vam se činiti primamljivim da sami pokušate da popravite stvar, na kraju bi moglo da ispadne još gore.
5. Kad sledeći put odete na novo šišanje bilo bi dobro da sa sobom ponesete fotografiju frizure kakvu biste želeli jer postoji šansa da frizer, bez obzira koliko je dobar, ne može frizuru vizuelno doživeti onako kako biste vi hteli samo iz vaših opisa. Za vreme šišanja dajte svom frizeru do znanja ako se udalji od vaše zamišljene ideje idealne frizure.0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar