Magazin LepotaKosa i nokti Srećna Nova frizura!

Srećna Nova frizura!

by Administrator

nova-godina-frizuraNova godina se polako bliži, pokloni koje ste pripremili za svoje najdraže su već uveliko upakovani, za odećom i dalje tragate, ali otprilke znate kakvu toaletu biste voleli da ponesete te večeri. Međutim, kada je frizura u pitanju, nemate baš nikakvu ideju. Kako bismo vam pomogli da te večeri zablistate, dajemo vam nekoliko saveta koji će vam olakšati da se odlučite za frizuru koja vam najbolje pristaje vodeći, naravno, računa o najnovijim trendovima.

Sklad iznad svega

Peglana, kovrdžava kosa, punđe… Sve je dozvoljeno ako je u skladu sa odećom i aksesoarima. Naime, morate se odlučiti šta želite da istaknete, frizuru ili haljinu. Jer, ako je haljina prepuna detalja, bilo po pitanju kroja, bilo po pitanju dezena, najveća greška koju biste bogli da napravite jeste ista takva frizura, odnosno kosa sa pregršt detalja poput šatirane, uvijene kose u koju ćete pritom dodati i poneku šljokicu ili aksesoar. Komlikovana odeća traži jednostavnu frizuru i obrnuto. Ako se odlučite za nepogrešivu varijantu – malu crnu haljinu – onda i tek kako imate prostora da eksperimentišete sa kosom. U modu se ponovo vraćaju retro, boemske romantične frizure koje odlično pristaju devojkama sa dugom, tamnom  kosom, dok je onima sa izuzetno kratkomn dozvoljeno da je razbaruše u svim smerovima, a vrlo interesantna može biti i čirokana koja, ako joj se posvete vešte ruke, može biti vrlo ženstvena i elegantna.

Ukrasi za kosu

novogodisnja frizuraNakit za kosu postaje sve popularniji i danas semože naći po veoma pristupačnim cenama. Međutim, to ne znači da svoju kosu treba da pretrpate svime i svačima i tako budete konkurencija novogodišnjoj jelki. Kao što smo već pomenuli, bitno je da frizuru uskladite sa odećom i akcenat stavite na jedno od ta dva. Međutim, čak i kada se odlučite za svedeniju odevnu varijantu, ipak nije naročito preporučljivo da vam se kosa šareni od silnih šnalica raznoraznih boja i oblika. Ako ste već ljubitelj nakita za kosu, onda vam predlažemo da se za novogodišnju noć opredelite za neki elegantni rajf. Prodavnice su prepune najrazličitijih modela od kojih ćete sigurno pronaći makar jedan po svojoj meri.

Ako se odlučite da eksperimentišete i sami sebi napravite frizuru, onda izbegavajte da perete kosu tog i obavite to prethodnog dana. U suprotnom, kosa će vam biti lepršava i bežaće iz ruku. Ako ipak smatrate da niste dovoljno vešti da sami bilo šta uradite, na raspolaganju su vam brojni frizerski saloni spremni da ispune vaše zahteve.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar