Sreda, 23.10.2019

Magazin » Lepota » Kosa i nokti » Sedam znakova da vam je potrebna promena frizure

Sedam znakova da vam je potrebna promena frizure

Objavi ovaj članak na

9.08.2010 12:01 AM

losa_kosa Ukoliko spadate u one žene koje se svakog dana pogledaju u ogledalo i primete da nešto ne štima, predlažemo da pogledate sledeće situacije kako biste potvrdili da je došlo novo vreme za frizuru…
1. Vaša kosa nema volumena. Kosa vam je beživotna i spljoštena i samo kvari vaš izgled. Pokušajte sa preparatima za postizanje volumena, penama, fenovima koji se nalaze na tržištu (koji imaju nastavke za potizanje volumena). Ako ni to ne pomogne vreme je za šišanje. Frizer će znati da vam preporuči pravu frizuru za vašu kosu i oblik lica.
2. Prijatelji iz srednje škole vas uveravaju da se uopšte niste promenili. Znači da je definitivno vreme da napravite neku promenu! Za početak istražite kakva vam se frizura sviđa, a kad odaberete nešto što vam se sviđa zamolite frizera da vam napravi nešto slično ili da vam sam predloži nešto.
3. Više ne dobijate komplimente za svoju kosu i frizuru. Jedan način da privučete pažnju je – ako imate ravnu kosu, da je uvijete, a ako imate kovrdžavu, da je izravnate. Samo zapamtite da agresivno tretiranje (sušenje, peglanje, kovrdžanje) oštećuje kosu, pa joj posvetite posebnu negu – intenzivnu masku za kosu bar jednom nedeljno i ostavite je da deluje pola sata.losa_kosa2
4. Jedna reč: metla. Šišanje vrhova je jedini način da se rešite suvih i ispucalih vrhova i spasite kosu. U međuvremenu počnite da koristite intenzivne maske za kosu, i na kraju silikon ili ulje za kosu.
5. Stalno je vezana u rep. Istina je da postoji mnogo načina da kosu nosite vezanu u rep. Ali ako želite drastičniju promenu, šišanje ili promena firzure su jedini način.
6. Potrebno vam je više od 20 minuta da uredite frizuru. Ako vam je potrebno više vremena, vreme je za promenu. U današnje vreme nemamo previše vremena za bacanje na svakodnevno dugo uređivanje kose. U modi su jednostavnije frizure koje se lako održavaju.
7. Vaš frizer vas može ošišati zatvorenih očiju. Zvuči kao da je neko upao u rutinu. Ili menjajte stil frizure ili frizera. Ako se na vama već godinama ništa nije promenilo, možda je sada krajnje vreme. Ako niste za drastične promene, počnite sa skraćivanjem vrhova, šiškama, kao i blagim posvetljavanjem ili tamnjenjem kose.

Oznake teksta

, , ,

Napiši komentar
Arhiva tekstova

October 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031