Sreda, 19.02.2020

Magazin » Lepota » Kosa i nokti » Novogodišnje frizure – u modi je jednostavnost

Novogodišnje frizure – u modi je jednostavnost

Objavi ovaj članak na

23.12.2010 12:01 AM

Novogodišnje frizure ovih dana su glavna tema među mnogim damama, što mlađim, što starijim. I jesu važne. Radi novogodišnje frizure često morate da zakažete dolazak i do petnaest dana u unapred, s obzirom da su svi frizerski saloni krcati. Međutim, vi baš niste previše o tome razmišljali, mislili ste da ćete ipak ostati kod kuće. No, došlo je do promene plana, dragi je odlučio da provedete tu noć sa prijateljima u lepom restoranu. Nemate ideju šta uraditi sa kosom, vaš frizer je tada zauzet, a ne želite svoju glavu da stavite u tuđe ruke. Panika oko novogodišnje frizure remeti vam toliko toga. Evo dobre vesti – mi ćemo vam pomoći.

Predložićemo vam nekoliko jednostavnih rešenja koja će osvežiti vašu kosu i učiniti da te večeri izgledate glamurozno, iako ste na njeno sređivanje potrošili svega petnaestak minuta. Nije potrebno da na svojim glavama imate komplikovano uvijene pramenove ukrašene cvetićima, šljokicama, šnalicama. Šta više, na ceni je jednostavnost.

Ako imate dugu kosu, svašta možete sa njom raditi, eksperimentisati do mile volje. Najjednostavnija moguća opcija jeste da je skroz isfenirate, a posle toga dobro dođe i koji pokret peglom za kosu (Nova godina je, ovoga puta voljena kosa će vam oprostiti). Mislite li da je to i previše obično, a vi uzmite i uvijte samo krajeve. Šiške, ako ih imate, u tom slučaju možete podići i zakačiti upečatljivom šnalom koja se uklapa uz odeću kakvu oblačite te noći.

Duga kosaKonjski rep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosa srednje dužine odlično izgleda kada je ukovrdžate od temena do samih vrhova dlake. Ovakva frizura daje mladalački izgled, a istovremeno ostavlja utisak elegancije. Šiške takođe možete ukovrdžati, ali ih obavezno treba namestiti tako da vam ne padaju na čelo kako ih nosite kada su prave, jer ćete u suprotnom izgledati kao srednjoškolka.

A ako niste oduševljeni idejom sitnih lokni, onda imamo još bolju ideju – izgužvajte je. Nakon pranja, sve što vam je potrebno je dobra pena za kosu koja je učvršćuje, ali ne i lepi. Ovaj sređeni nered učiniće da zablistate šta god da ste odlučili da odenete od garderobe.

Kovrdžava kosaLokne

 

 

 

 

 

 

 

 

Kratka kosa, koja je vrlo moderna poslednjih meseci, takođe se može transformisati na najrazličitije načine. Osim što je možete razbarušiti penom kao i dugu kosu, može vrlo lepo izgledati i ako je začešljate u momačkom fazonu. Ako imate okruglo lice, pune obraze, izbegavajte da je tako slepljujete, čisto da vam glava ne izgleda kao loptica-skočica.

Plava kosaKratka kosa

I tako se uz minimalan trud da svašta interesantno napraviti od kose. Možda vam neke od ovih ideja posluže i za druge prilike. Do tada, mislite na uživanje koje novogodišnja noć i njena čarolija nose sa sobom.

Komentara (3)

  1. Milica

    Da li ima neki frizersli sakon koji je slobodan i da nije vec sve rezervisano, kako bi i ja dobila jednu novoodisnju frizuru? 🙂

  2. milanka

    ali ja imam 10 godina treba mi nesto lakse

Napiši komentar
Arhiva tekstova

February 2020
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829