Magazin LepotaKosa i nokti Frizurom sakrijte godine

Frizurom sakrijte godine

by Administrator

frizura1 Mladalačka frizura osvežava izgled lica, dok svetla kosa „smanjuje“ godine. Eksperimentisanje sa kosom obično je privilegija mlađih žena, ali izborom adekvatne frizure i boje kose možete da sakrijete godine ili istaknete lepe crte lica. Ako želite da naglasite zelenu ili plavu boju očiju, birajte crvenu i kestenjaste nijanse.
-Prirodna boja kose, oživljena pramenovima bakarnih i zlatnih nijansi, ističe bademastu put. Iako stroga punđa može da vas učini starijom, diskretno izvučeni pramenovi kose razbiće inače klasičnu frizuru.
– Bob frizura uglavnom pristaje svakoj puti i obliku lica, ali i teksturi vlasi. Na velika vrata među holivudske zvezde u modu je vratila Viktorija Bekam, kada je konačno skinula potpuno neprimerene ekstenzije. frizura
– Nemojte da se odričete duge crvene kose. Iako to znači i češće posećivanje frizera, s obzirom na sede vlasi i izrastak, boju oživljavajte prelivima za kosu. Uočite li sede vlasi, posvetlite boju kose za jednu do dve nijanse. Smanjićete vidljivost sedih, a isti učinak postići ćete svetlijim pramenovima.
– Kratka frizura ističe seksepil. Svetloplava pojačava mladalački izgled. Sa godinama se menja i struktura vlasi, a kosa gubi sjaj i osetljivija je na frizerske tretmane.
– Ako imate potpuno sedu kosu nemojte da se stidite. Romantične kovrdže i šiške začešljane na stranu licu daju svežinu. Kosa koja prelazi dužinu ramena ne preporučuje se damama u godinama, jer ih čini starijima.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar