Magazin Life styleZdravlje BOLI VAS PETA? Najefikasniji „lek“ za PETNI TRN – deluje INSTANT!

BOLI VAS PETA? Najefikasniji „lek“ za PETNI TRN – deluje INSTANT!

by Administrator

Ako imate neprijatan osećaj trnjenja, upalu i bol u peti, odnosnu pojavu poznatiju kao petni trn, nemojte misliti da zauvek morate da živite sa tim. To što ste isprobali gomilu gelova i krema koji nisu pomogli nije razlog da odustanete i prepustite se svakodnevnom bolu.

Neprijatan osećaj koji izaziva petni trn može da bude izuzetno oštar i da ometa u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. On može da dovede do promene hoda, pa samim tim i do dodatnih problema ne samo sa stopalom, već i sa kolenima, kukovima, leđima. Može da se operiše, ali negativna strana operacije je ta što stopalo može oslabiti nakon zahvata i što nakon operacije ne može dugo da se hoda.

Kako onda da se rešite tegoba?

Vrlo je važno da na nogama imate nešto što će blago i prijatno stegnuti ovaj deo stopala, što će poboljšati cirkulaciju i tako uticati na otklanjanje upala, bola i trnjenja. Da li tako nešto postoji? Da, postoje čarape koje su baš za to predviđene. To su čarape koje omogućavaju brzo oslobađanje od bola u peti i potpetici, natečenih stopala, zglobova i brojnih drugih neprijatnih osećaja u ovom delu noge. Takve čarape pružaju stepenastu kompresiju, od skočnog zgloba pa sve do prstiju. Podstiču cirkulaciju, a time vas i oslobađaju osećaja hladnoće i trnjenja u nogama.

Takve čarape nisu samo za one koji već imaju problem, nego i za one čija aktivnost i čija priroda posla lako mogu dovesti do nastanka petnog trna. To su naročito oni koji dugo stoje: nastavnici, prodavači, frizeri, medicinske sestre ili bilo ko drugi koji mora dugo vremena da provede na nogama.

Da li ove čarape mogu da se kupe negde kod nas? Da, mogu i online OVDE da se poruče ili pozivom na broj 064/646-88-32.

Čarape sa ovom namenom su napravljene od materijala koji ne izaziva da vam se noge znoje više nego inače i nema neprijatnih mirisa. Mogu da se nose sa nekim drugim običnim čarapama, cipelama, papučama, čizmama, ulošcima, pa i dok bosi ili u papučama šetate po kući.

0 komentar

Slične teme