Magazin Life styleZujanje Četvrti YouthSpeak u Beogradu – Chase the vision

Četvrti YouthSpeak u Beogradu – Chase the vision

by Administrator

youthspeakYouthSpeak Forum je projekat u organizaciji AIESEC-a, koji se održava u preko 120 zemalja širom sveta, a ove godine biće održan u Srbiji, i to u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Konferencija omogućava budućim liderima da razmenjuju mišljenja i ideje sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora, steknu bolji uvid u probleme sa kojima se svet danas suočava i preuzmu aktivnu ulogu u rešavanju istih u svom okruženju.

Konferencija je osmišljena tako da inspiriše delegate kroz priče naših govornika i podstakne iskustveno učenje kroz radionice partnerskih kompanija. Samo neki od govornika i predavača su Vladimir Grbić i Ivan Stanković. Želimo da pokrenemo mlade ljude i pružimo im mogućnost da iskažu svoje mišljenje i stavove. Lideri iz različitih sfera pozvani su da sa delegatima podele svoje znanje i iskustvo.

YouthSpeak Forum se u Beogradu održava 28.11. u Kombank Dvorani i okupiće preko 150 delegata. Pridruži se i ti odabranima i kreni za svojom vizijom!

Patneri konferencije su neke od najvećih kompanija u Srbiji: Delhaize Srbija, MOL, Hemofarm i mnogi drugi. Njihovi predavači će u okviru foruma održati niz interaktivnih radionica, predavanja i diskusija kroz koje će delegati imati prilike da steknu nova znaja, prošire vidike i upoznaju relevantne ljude iz sveta biznisa. Cilj aktivnog uključivanja naših partnera je inspirisanje mladih u preuzimanju aktivne uloge u društvu kao i podsticanje njihovog ličnog i profesionalnog razvoja.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih I društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite naš sajt aiesec.org.rs

0 komentar

Slične teme