Magazin ModaU trendu Detalji koji vaš outfit čine modernijim i atraktivnijim

Detalji koji vaš outfit čine modernijim i atraktivnijim

by Administrator

u-trenduPotpuni je mit da vam treba mnogo novca da biste dobro izgledale. Odeća i aksesoari koji uopšte nisu skupi mogu izgledati kao da koštaju čitavo bogatstvo ako ih dobro iskombinujete. Bitno je znati šta, kako i kada nositi i kombinovati. Evo nekoliko saveta kako da uvek budete obučene sa stilom i da vam, ako to želite, odeća izgleda skupo.

Šare

Trendovi, što se šara tiče, se menjaju non-stop. Jedne godine su u modi leopard šare, jedne godine zebra… Ali da li znate koje šare su apsolutno uvek u trendu? Sitne tufne i pepito! Dovoljno je na sebi imati samo 1 ovakakv detalj i možete izgledati vrlo classy. Svakako, pazite da ostali komadi garderobe budu ili jednobojni ili da makar ne preterujete sa kombinacijom boja.

Kvalitetni aksesoari

Dobar aksesoar može potpuno promeniti outfit i učiniti da izgledate vrlo skupo obučeno, ako ga pametno izaberete. Ne kupujte kopije poznatih svetskih brendova. Kupite torbu, kaiš, šešir, načare ili nakit koji nisu brendirani, ali koji su kvalitetni. Sa upečatljivom npr. ogrlicom možete obući sve jednobojno i izgledaćete drugačije nego prošlog puta kada ste nosili istu kombinaciju bez te ogrlice.

Šminka i frizura

Nikada nemojte potcenjivati moć šminke i frizure! Oni mogu mnogo doprineti tome da vaš outfit izgleda besprekorno. Ako želite da izgledate otmeno i skupo, onda se uvek šminkajte tako da izgledate što prirodnije: birajte zemljane tonove za senku, svetlije nijanse ruževa. Isto važi i kada je kosa u pitanju – da uvek bude čista, ravna ili pravilno podignuta u klasičnu malu punđu ili uredan rep.

0 komentar

Slične teme