Magazin LjubavLjubav i strast Durex Connect Aplikacija omogućava našim telefonima da spavaju zajedno

Durex Connect Aplikacija omogućava našim telefonima da spavaju zajedno

by Administrator

durex-aplikacijaDurex otkriva poslednje poglavlje “Durex Connect” kampanje lansiranjem aplikacije za pametne telefone koja nam omogućava upravo to uoči Sata za planetu Zemlju (www.earthhour.org).

Nakon što je pre tri nedelje najavljeno tehnološko otkriće koje bi moglo doneti revoluciju u naše seksualne živote, objavljen je viralni video (http://youtu.be/O925jNVmpOQ) koji je pogledalo preko 25 miliona ljudi, a koji prikazuje reakcije parova koji su opsednuti tehnologijom na vest da je čudo koje su očekivali u spavaćoj sobi zapravo “off” dugme.

Veliki broj reakcija koje je kampanja izazvala širom sveta, uz istraživanje sa Univerziteta u Duramu koje pokazuje koliko smo, čak i u vezi, opsednuti tehnologijom (uključujući 40% ispitanih koji su priznali da su se javili na telefon tokom seksa), navelo je vodeći svetski brend za zdrav seksualni život da razvije aplikaciju koja nudi jednostavno rešenje: ona sinhronizuje naše telefone da istovremeno odu u režim spavanja, kako bismo i mi to isto mogli.

Ukonva Ojo, brend menadžerka iz Durex-a, izjavila je:  “Durex Connect video klip pratio je parove volontere na emotivnom putu spoznaje koliko opsednutost tehnologijom utiče na vezu, a ova kampanja je zaista naglasila to na globalnom nivou.”

“Veliki broj ljudi koji se prijavio na Durexlabs stranici, podstaknut istraživanjem sa Duram Univerziteta, otvorio nam je oči i rešili smo da ipak lansiramo aplikaciju! Kako se Sat za planet Zemlju približava, tačnije 28. marta u 20.30, pozivamo parove širom sveta da preuzmu aplikaciju koja bi zaista mogla da poboljša njihove seksualne živote.”

‘Durex Connect’ aplikacija je dostupna na iOS i Android uređajima i predstavlja jednostavan način da sinhronizujete telefon sa partnerovim. U dogovoreno vreme, ili sasvim spontano, ugasiće ekran vašeg telefona i prebaciće ga u režim “spavanja”, otklanjajući tako sve distrakcije.

Rejčel Bladvort iz WWF-UK, izjavila je: “Durex Connect kampanja na efikasan način podiže svest o tome da treba da se okrenemo jedni drugima. Nadamo se da će inspirisati ljude da zaista ramišljaju o tome koliko nam je svima potrebno da zaustavimo vreme i uživamo u svetu oko nas.”

“Sat za planet Zemlju je značajan pokazatelj da treba da štitimo planetu, ali i više od toga  – to je jedan sat kada se možemo diskonektovati sa svih uređaja i okrenuti stvarima koje su nam bitne.”

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme