Ostrvo Puket

by Administrator

Ostrvo Puket nalazi se svega 500 kilometara od Bangkoka vazdušnom linijom. Temperatura i vlažnost vazduha isti su kao u glavnom gadu Tajlanda. Ostvo Puket poznato je po tome što ovde uvek vlada dobro raspoloženje i što njegovi stanovnici nikuda ne žure.

Ovde nema saobraćajnih gužvi, a ljudi su opušteni i raspoloženi. Ostrvo Puket prepuno je barova, kafića, restorana kao i prodavnica i hotela. Plaža je ogromna ali je uvek puna i teško se pronalazi slobodno mesto.

Ostrvo Puket izlazi na Andamonsko more, koje je deo Indijskog okeana. Ova luksuzna destinacija raj je za ljubitelje ludog provoda u najboljim klubovima tokom celog dana. Zaboravite na čitanje knjige ispod palme, ili na romantične šetnje po obali uz zalazak sunca.

More je prelepo i tirkizno, ali je puno opasnih životinjskih vrsta od kojih se posebno izdvajaju otrovne morske zmije, pa se savetuje oprez.

Ljubitelji šopinga ovde će uživati u mnogobrojnim prodavnicama u kojima se može kupiti bukvalno sve. Naći ćete veliki izbor suvenira, garderobe, ali i ručno rađenih komada nameštaja. Cene su solidne, mada uz dobro cenjkanje mogu biti još pristupačnije.

Predlažemo odlazak na mnogobrojne izlete do okolnih tropskih ostrva. Uživajte gledajući neobična morska stvorenja i prelep biljni svet. Celo ostrvo deluje kao san.

0 komentar

Slične teme