Zvučnici za kola su od pamtiveka sastavni deo opreme svakog automobila. Zamislite da putujete do veoma udaljene destinacije, i da tom prilikom provodite u automobilu mnogo časova. Iako imate društvo u kolima, svakako će vam biti dosadno, ukoliko nemate muziku.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju ZVUČNIKE ZA KOLA

Beograd

Flutto - muzika i zvučnici za auto
Bregalnička 18
Zvezdara

Nabavite najbolje ozvučenje i muziku za Vaš automobil, posetite preduzeće Flutto na Zvezdari. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor radija za automobil, zvučnika i pojačala vodećih svetskih brendova Kenwood i JVC...
Pročitaj više

Velteh Pro
Gusinjska 2 (ugao sa Bulevarom kralja Aleksandra)
Zvezdara

Firma Velteh Pro bavi se veleprodajom audio-video i auto-opreme vodećih svetskih proizvođača, kao i uređaja vlastitog brenda VELTEH. Pored toga, klijentima nudimo kompletnu logistiku prilikom isporuke, tehničku podršku, kao i marketing uslu...
Pročitaj više

SCORPIO Alarm servis
Takovska 50
Palilula

Servis Scorpio nalazi se u centru Beograda. Bavi se prodajom, servisom i ugradnjom alarmnih sistema i auto ozvučenja....
Pročitaj više

Zvučnici za kola su od pamtiveka sastavni deo opreme svakog automobila. Zamislite da putujete do veoma udaljene destinacije, i da tom prilikom provodite u automobilu mnogo časova. Iako imate društvo u kolima, svakako će vam biti dosadno, ukoliko nemate muziku.

Osim putovanja na duge staze, postoje varijante kada ste zaglavljeni u saobraćaju, ili čekate satima na graničnom prelazu. U svim tim situacijama se osećamo isfrustrirano, nezadovoljno, nervozno... Naravno da takva osećanja utiču na našu sigurnost za volanom, a samim tim i na bezbednost svih drugih učesnika u saobraćaju sa kojima dolazimo u kontakt.

Zbog svega toga, veoma je važno da u navedenim situacijama ostanemo smireni i opušteni. U tome će nam izuzetno pomoći muzika koju volimo. Zbog toga je ovaj tekst posvećen zvučnicima za kola, i čitajući možete da saznate mnoge zanimljive i korisne informacije o toj temi.

Zvučnici za auto

Osim svega što smo naveli, ako ste mladi, svakako želite da budete cool i da vozite gradom dok se iz vašeg auta čuje popularna muzika, prilično pojačana? Da biste to postigli, bitno je da imate kvalitetan sistem auto muzike, koji čine auto radio, auto pojačala i zvučnici za kola.

Naša preporuka je da uvek birate brendirane uređaje, jer to skoro uvek garantuje kvalitet. Primera radi, postoje A, B, C i D klase uređaja, a kod vozača najčešće zatičemo B klasu.

Auto zvučnici

U tom sistemu auto muzike, najvažniji deo je upravo auto radio. Korisno je da birate uređaj koji ima visoko naponski RCA izlaz. Takav RCA izlaz pruža mogućnost priključivanja raznih vrsta pojačala. Uz dobro pojačalo, vi dobijate izuzetno kvalitetan zvuk, koji je čist, bez pozadinskih šumova i sl.

Zapravo, pojačalo i auto radio moraju da čine perfektan spoj – da biste dobili auto muziku kakvu želite.

Kada govorimo o zvučnicima, ugrađeni zvučnici su najvažniji ali ne i jedini faktor koji se tiče kvaliteta muzike u vašem autu. Auto zvučnici predstavljaju kvalitet muzičkog sistema koga imate.

Drugačije rečeno, ako je sve ostalo što imate kvalitetno (procesor, ekvilajzer), a pri tome su zvučnici loši, odnosno slabog kvaliteta, to ništa ne može da nadomesti nedostatke. Zvučnici moraju da budu dobro ugrađeni i zadovoljavajućih karakteristika, kako bi se postigla auto muzika u kojoj ćete uživati zajedno sa svojim saputnicima.

Zvučnici za kola prodaja

Nekada davno, morali smo da obilazimo ceo grad u potrazi za nečim što nam je potrebno, a danas, u doba elektronske komunikacije, to više nije slučaj. Naime, celokupnu ponudu zvučnika za kola možete da pogledate putem interneta, na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave tom delatnošću.

Tu su auto zvučnici predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise, koji navode glavne tehničke karakteristike. Vidno je prikazana i cena koja se može uporediti, tako da dobijete najbolji odnos kvalitet spram cene proizvoda.

Naručivanje se ovim putem obavlja veoma jednostavno – auto zvučnike dodate u korpu, potvrdite narudžbinu, i obavite plaćanje (putem e-bankinga, pošte ili banke). Nakon što se uplata evidentira, očekivani rok isporuke je obično dva radna dana i to na vašu adresu.

U slučaju da želite da posetite sedište prodavnice, tada se na licu mesta možete raspitati o auto zvučnicima koji će na najbolji način da zadovolje sve vaše potrebe, zahteve i želje. Vodite računa da postoji više vrsta zvučnika, da se oni razlikuju po svojoj veličini, materijalu od kojih su izrađeni, kao i u jačini zvuka...

Zvučnici za kola – cena:

Cena zvučnika za kola se kreće od 1800 din. pa sve do 9900 dinara i naviše, za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu