Vinski bar Antik i Jahta Amon za zurke i proslave

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - VINSKI BAR ANTIK I JAHTA AMON ZA ŽURKE I PROSLAVE


Vinski bar Antik je bar poluzatvorenog tipa koji se nalazi u samom centru beogradske boemske četvrti Skadarlija. U prijatnom i autentičnom ambijentu našeg bara mogu uživati svi ljubitelji domaćih i stranih vina vrhunskog kvaliteta.

Zahvaljujući svom kapacitetu od 35 mesta u unutrašnjosti i 100 mesta u bašti, vinski bar Antik je pogodan za proslave rođendana, poslovne sastanke, promocije, kao i sve druge vrste proslava. U našoj ponudi imamo širok asortiman poznatih i kvalitetnih vina, među kojima i vina proizvedena od grožđa iz našeg vinograda.

Suncem okupana bašta našeg bara u centru Skadarlije je idealno mesto za okupljanje sa prijateljima, kolegama sa posla ili voljenom osobom. Za sve ljubitelje noćnih izlazaka, naš lokal za žurke je prava adresa za dobar provod.

Deo ponude naših usluga je i rečni turizam, odnosno iznajmljivanje luksuzne rečne jahte, dužine 17 metara sa dve palube i flajbridžom površine 45m2. Jahta za izdavanje može se iznajmiti po satu ili za višednevna krstarenja sa našim kapetanom i posadom.

Jahta Amon ima kapacitet 25 mesta na otvorenom delu, odnosno 10-15 mesta u unutrašnjosti i pogodna je za organizovanje svih vrsta proslava, prezentacija i banketa. Ukoliko želite da proslavite Vaš rođendan ili neki drugi važan datum na originalan način, predlažemo Vam iznajmljivanje jahte za proslave Amon. Takođe, postoji mogućnost pružanja naših ugostiteljskih usluga za žurke i proslave na jahti Amon.

Pored vinskog bara Antik, u okviru turističkog kompleksa Putujući glumac nalazi se i restoran sa specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i pansion sa sobama i apartmanima.

Telefoni za informacije i rezervacije:
Tel: 011/ 724 51 21 Vinski bar Antik
Tel: 011/ 723 41 56 Jahta Amon

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Izdavanje prostora za žurke i rođendane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vinski bar Antik i Jahta Amon za zurke i proslave
  • Proslave Skadarlija,
  • Rečni turizam,
  • Lokal za žurke Skadarlija,
  • Jahta za izdavanje Beograd,
  • Iznajmljivanje jahte za proslave