Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Zivkovic
Najvaznija stvar od svega je da su svim zlatnici nesto sto u danasnje vreme predstavlja prevazidjenu kategoriju. Mada, para vrti tamo gde burgija nece. I dalje su zlatnici ono sto je potrebno vecini ljudi.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome sto zlatnici moraju da se posebno plate kako god da okrenete.
Jovana Milinkovic
Koliko samo mogu da vidim, oni su uvek imali neku svoju posebnu cenu koja i nije bas nesto previse pristupacna.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju je svaki zlatnik prica za sebe i nije ni malo jeftin. Sve drugo je samo pitanje vremena.
Lea Stankovic
Po meni, zlatnike nikada ne treba kupovati onome ko ne ume da ih cuva. Od toga po meni ne postoji nista bolje.
Todor Markovic
Po pravilu, sto se zlatnika tice, sigurno cete pre ili kasnije doci do nekog izbiljnog kvaliteta.
Simona Vucinic
Po meni su oni zaista nesto posebno.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, zlatnici jesu nesot skuplji ali se zbog toga isplate bukvalno svaki dinar. Sve drugo je cisto laganje.
Marta Dencevic
Moje je licno misljenje da sto se zlatnika tica, veoma je lepo da ih imate a jos je lepse da ih posebno cuvate.
Petar Jankovic
Najvaznije od svega je da se po pitanju zlatnika samo opredelite za kvalitet i da kazete sebi da je veoma vazno da se oko toga posavetujete iskljucivo sa nekim strucnim licem.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju zlatnika, samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, po pitanju zlatnika, nemate sta da oklevate, samo treba da posetite neko strucno mesto i da se bas tamo uverite sta znaci kvalitet.
Jana Stankovic
Zlatnik je po meni jedan veoma lep poklon. Ukoliko se vec odlucite da ga kupite svom detetu ili vec nekom drugom, najbolje je da posetite zlataru David i da se na tom mestu uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim zlatnicima, ubedljivo je najbolje resenje da posetite zlataru Dok i da se tamo licno uverite u kvalitet. Zaista ne biste trebali da se nesto posebno pokajete.
Marko Petrovic
Zlatnici cesto mogu poprilicno da kostaju. Pri tome su takodje i cene poprilicno razlicite i zasluzuju svako postovanje.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne zlatnike, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite neko mesto od poverenja. Zlatnicu su jedan veoma lep poklon i zbog toga je potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Nikolina Pantelic
Interesuje me da li bi neko na ovom portalu mogao da mi preporuci provereno mesto na kojem bih mogla da izvrsim prodaju zlatnika? Hvala unapred svima na odgvorima.