Kontakt podaci za vašu firmu

Snezana poslasticarnica i caffe pizzeria

  • 1
5.0 | 2 ocena
Posle dobrog jela ništa ne može da zameni ukusan slatkiš...
Pročitaj više
Knez Mihailova 50
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Filip Milutinovic
U svakoj tradicionalnoj i staroj poslasticarnici mozete da nadjete zito. Ono nekako na takvim mestima uvek ima drugaciji i lepsi ukus u odnosu na ono koje ste vi sami spremili kod vase kuce, ma koliko se trudili da to uradite po nekom starom receptu.
Lea Stankovic
U svakom slucaju zito je nesto sto je veoma zahvalno. Nista drugo ukoliko mene licno pitate nije previse vazno.
Mihajlo Nastasovic
Meni je samo veoma vazno da zito zaista bude ukusno.
Simona Vucinic
Po mom misljenju bi svaka domacica trebala da ume i da moze sama da spremi zito. U tom slucaju je to onda prava stvar.
Todor Markovic
Pre svega je osnovna stvar u tome da svako zito treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno. Ostalo slobodno da mozete da zanemarite.
Marta Dencevic
Sto se zita tice, sigurno je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je takvo da sto se zita tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo slobodno moz da padne u drugi plan.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, zito je za mnoge odlicno resenje. Sve drugo slobodno moze da ostane u drugom planu. Mada, zito je nesto sto moze da se jede bukvalno svaki dan.
Petar Jankovic
Sto se zita tice, ja ga bukvalno jedem kao hranu posto smatram da ima dosta korisnih i lekovitih svojstava.
Nikolina Pantelic
Ako nesto volim da jedem na nekoj slavi, onda je to zito.
Ivan Stojanovic
Zito bas onako volim da jedem nevezano za slavu.
Jana Stankovic
Jao, koliko je samo lepo zito u poslasticarnici Dessert. Pa to je nesto prelepo. Zaista svi to treba da probate.
Biljana Brankovic
Po mom ukusu zito trebad a bude veoma jedna lepa poslastica. Zito je zbog toga nesto u sta posebno treba da imate poverenje da ce vam se uvek svideti.
Marko Petrovic
Zito volim da jedem za slavu ali i zarazne drug dogadjaje i desavanja tako da sa tim zaista nemam nikakav problem.
Dusan Markovic
Bas volim da jeden zito sa slagom. Zbog toga, cesto moje nateram da mi naprave ali zato mi poprilicno cesto i gundjaju.
Ljubinka Sreckovic
pored toga sto je zito sastavni deo slavskog obreda, veoma volim da ga jedem i ovako preko godine. Naravno, uvek stavim slago preko i bude bas ukusno. Kada me mrzi da ga sama napravim, onda kupim gotovo u poslasticarnici.