O nama - ŽICA IVANOVIĆ - ŽIČANI PROIZVODI I GALANTERIJA


Firma "Žica Ivanović" smeštena je u Žičkoj ulici broj 7a, u Pančevu. Postojimo i radimo od 1997. godine, kao renomirana firma koja se istakla savremenim načinom poslovanja i izuzetnom profesionalnošću po pitanju obavljanja posla.

Svojim višegodišnjim zalaganjem i iskustvom, stvorili smo prepoznatljiv brend na našim prostorima kada su u pitanju proizvodi iz našeg asortimana. Domen naših poslova uključuje proizvodnju i distribuciju žičanih proizvoda i prateće žičane galanterije.

Proširujući konstantno obim naše proizvodnje postali smo dostupni kako manjim potrošačima, tako i velikim firmama koje koriste naše proizvode za prerađivanje i ugradnju, na različitim objektima, na našem i svetskom tržištu. Posebno nam zadovoljstvo predstavlja činjenica da smo svojim predanim radom odgovorili na Vaše kriterijume po pitanju kvaliteta naših proizvoda.

Budući da je dnevni proizvodni kapacitet naše firme oko 4 tone, žičanih proizvoda različitih vrsta, ova činjenica nas izdvaja od konkurentnih firmi i čini Vašim najboljim izborom.

Paletu naših proizvoda čine:
- PLETENE ŽICE ZA OGRADE -
Izrađujemo ih u različitim vrstama i dimenzijama, od pocinkovane i plastificirane žice
- GRIFOVANE ŽICE -
Izrađujemo ih od svetlo vučene žice
- PLASTIFICIRANE ŽICE -
Uslužno plastificiranje uz posebne povoljnosti za pletače i dostavu širom Srbije.
- BETONSKI STUBOVI -
- METALNI PLASTIFICIRANI STUBOVI -
Izrađujemo ih presvučene plastikom
- RAZLIČITE SITNE ŽICE -
Namenjene za pravljenje kaveza, sita...
- BODLJIKAVE ŽICE -
- RAZLIČITE VRSTE PALJENIH ŽICA -
- SVE VELIČINE POCINKOVANIH ŽICA -

Žičani proizvodi i prateća žičana galanterija poput betonskih stubova, metalnih stubova i španera, izrađuje se u našim specijalnim pogonima za proizvodnju žice, uz strogu kontrolu kvaliteta na svakom koraku, kako bi našim kupcima obezbedili vrhunske proizvode.

Ukoliko Vam zatreba plastificirana i pocinkovana žica za zatezanje i vezivanje, plastificirana i pocinkovana zica razlicitih visina i dimenzija okaca, heksagon pletivo, metalni i plastificirani stubovi i grifovano pletivo, šulc mreža, četke za čišćenje dimnjaka, bodljikava žica, betonski stubovi, sita i komarnici ili rabic pletiva, na pravom ste mestu.

Firma "Žica Ivanović" Pančevo.

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 01:25
Nikola Maric
Treba mi pletena žica za ograde, pocinkovana zica, grifovana zica i žičane mreže. Da li imate nešto odgovarajuće u ponudi?
01.12.2014 02:07
Šime Duvančić
Poštovani, zanima me proizvodite li šesterokutne mreže otvora 32 mm od pocinčane žice debljine 0,7-1 mm te u kojim širinama? Meni trebaju širine 60, 75 i 100 cm, godišnje ukupnio oko 2500 m. Jasno, zanima me i cijena. S poštovanjem, Šime Duvančić, Split
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Žica - Proizvodi od žice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Žica Ivanović - žičani proizvodi i galanterija
  • pletena zica za ograde,
  • pletena plastificirana zica,
  • plastifikacija zice,
  • zicane mreze,
  • pocinkovana zica,
  • grifovana zica,
  • ŽICA IVANOVIĆ - žičani proizvodi i galanterija radno vreme