Kontakt podaci za vašu firmu

Casa dell intimo - donji veš

  • 7
5.0 | 7 ocena
Specijalizovana radnja "Casa dell intimo" nalazi se u ulici Oslobođenja broj 6, Aviv park, lokal 25, u Pančevu. Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo široku paletu najpoznatijih svetskih brendova...
Pročitaj više
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Vukicevic
Ukoliko trazite da kupite kvalittene zenske gacice, moja zena mi kaze da odlicne uvek mozete da kupite u butiku koji se zove Casa dell Intimo. To je mesot koje mozete posetiti tokom radnog vremena i u koje mozete imati puno poverenje.
Jovana Milinkovic
Po svemu sudeci, ove gacice i nisu bas toliko jeftine. Odnosno, ukoliko gledamo realno nisu ni malo jeftine. Potrebno je pre svega da one budu bas onako dobrog kvaliteta da bi sve to moglo da dodje na svoje mesto.
Filip Milutinovic
Ukoliko nesto treba da bude kvalitetno. Onda su to u svakom slucaju zenske gacice.
Lea Stankovic
kako god da okrenete, one trebaju i moraju da se skupo plate.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju nisu ove gacice ni priblizno tolik skupe kao sto se mozda na prvi pogled cini.
Simona Vucinic
Sva sreca pa one mogu da se kupe po relativno povoljnim cenama. Druge stvari i nisu onda bas toliko vazne kao sto se negde mozda cini.
Todor Markovic
Problem je pre svega uvek u tome sto one i nisu bas posebno jeftine.
Marta Dencevic
Ima ih naravno po razlicitim cenama i u razlicitim varijantama.
Janko Zivanovic
Volim s vremena na vreme svojoj zeni da kupim neke lepe a u isto vreme i kvalitetne.
Ljubinka Sreckovic
Ovo je prosto sramota koliko devojka mora da izvoji para da bi kupila saom neke obicne gacice. Mada, ne mora to nuzno ni da bude toliko lose.
Petar Jankovic
Licno mislim da je najvaznija stvar koja se tice zenskih gacica udobnost.
Nikolina Pantelic
Sve naravno zavisi od toga za koju svrhu planirate da koristite zenske gacice. Ako to bude bila bas neka dobra svrha, onda treba da budete svesni da je zaista potrebno da dobro planite.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, ipak su zenske gacice, nesto sto bas onako moze da vam bude potrebno. Samo treba po tom pitanju da se posavetujete sa strucnim licem.
Jana Stankovic
Verujte meni kada vam kazem, po pitanju zenskih gacica, samo treba da posetite radnju Avanti Nana i tamo cete naci veoma veliki izbor istih.
Biljana Brankovic
Dosta je u danasnje vreme razlicitih prigodnih dogadja. Ako mislis na one koji su nesto intemniji, e to je onda druga prica.
Marko Petrovic
Nekada sam sam svojoj zeni kupovao razlicite gacice kao poklon za odredjene prigodne dogadjaje. Sada je to vec na neki nacin proslo vreme.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite da kupite kvalittene zenske gacice, moja zena mi kaze da odlicne uvek mozete da kupite u butiku koji se zove Casa dell Intimo. To je mesot koje mozete posetiti tokom radnog vremena i u koje mozete imati puno poverenje.