Znate li sta su to ženske flekice? Cipele su omiljeni deo autfita mnogim ženama, ali i muškarcima. Ipak, neka istraživanja koja su rađena na ovu temu govore da pripadnice lepšeg pola više uživaju u samom odabiru savršene obuće, a isto tako im posvećuju veću negu nego što to rade njihove jače polovine.

Pročitaj više

Izaberite neku od obućarskih radnji koje nude uslugu zamene ŽENSKIH FLEKICA

Beograd

Đuro Obućar
Đuro Obućar
Makenzijeva bb, (Gradić Pejton)
Vračar Pozovi

Obućarska radnja Đuro je radnja sa veoma dugom porodičnom tradicijom. Nudi sve usluge popravke obuće i izrade nove obuće u svim brojevima od kože, skaja i drugih materijala....
Pročitaj više

Obucar patikarnica Ilic Nebojsa
Obucar patikarnica Ilic Nebojsa
Ustanicka 194
Zvezdara Pozovi

U četvrtoj deceniji rada želimo da zadržimo vodeće mesto u oblastima kao što je popravka i prepravka obuće, popravka i reparacija patika, kao i kreiranje novih modela obuće. ...
Pročitaj više

Znate li sta su to ženske flekice? Cipele su omiljeni deo autfita mnogim ženama, ali i muškarcima. Ipak, neka istraživanja koja su rađena na ovu temu govore da pripadnice lepšeg pola više uživaju u samom odabiru savršene obuće, a isto tako im posvećuju veću negu nego što to rade njihove jače polovine.

Svaka žena dobro zna koliko je teško naći cipele koje izgledaju fenomenalno, po poslednjem su kriku mode, a u isto vreme, stopalo se oseća prijatno, noge se ne zamaraju prilikom dugotrajnog stajanja ili hodanja i slično.

Kada ipak naletite na sjajan par, koji mora biti vaš, onda nije loše da uradite neke preventivne mere, kako bi vaše cipele što duže trajale. Ne šalimo se, i kod cipela je moguće uraditi par stvari kako bi im se produžio životni vek.

Krenimo od toga da najpre možete da zamenite flekice.

Zamena ženskih flekica

Cipele sa štiklom, sasvim su neodoljive, i u ovoj konstataciji će se složiti sve žene, ali i svi muškarci. Što je štikla tanja i viša, to je žena atraktivnija i privlačnija.

Ipak, iako ste odabrale par cipela koje su san snova, i pri tome potiču od brendiranog proizvođača obuće, ipak može lako da se dogodi da vam otpadnu flekice posle samo par nošenja.

Ovaj problem se lako rešava tako što ćete posetiti svog obućara i on će uraditi zamenu flekica ili će odmah staviti bolje i kvalitetnije od onih koje su postojale.

Zamena flekice na cipelama

Štikle su sjajne, ali često iritiraju mnoge svojim lupkanjem, dok osoba hoda. Taj zvuk se takođe može sprečiti postavljanjem posebnih flekica.

Obućarske radnje postoje i uspešno rade kroz dugi niz godina, ili je bolje reći, nekoliko decenija, pošto je to zanat koji se prenosi sa kolena na koleno. Jedina razlika je u tome što se koriste sve savremenije mašine, materijali kao što su lepkovi, guma, konac i slično.

Ono što želimo da istaknemo jeste da nakon zamene flekica, neće biti vidljivo da je na vašoj obući rađena bilo kakva prepravka i one će izgledati isto kao kada ste ih izneli iz prodavnice obuće.

Sve je to moguće zahvaljujući veštim rukama majstora i kvalitetnim materijalima koji se upotrebljavaju. Zamenom flekica činite više dobrih stvari – nastavljate da uživate u idealnom paru cipela, i ne morate da izdvajate veliku sumu novca da biste kupili sasvim nov model. Osim toga, i sami znate da je veoma teško pronaći da cipela bude atraktivna i moderna, a da pri tome u njima vaša stopala uživaju i da ih nošenjem takve obuće ne opterećujete.

Dakle, da zaključimo na kraju, svi su razlozi da posetite svoju omiljenu obućarsku radnju u kraju, a usput se možete i dodatno raspitati kako je najbolje da održavate svoje cipele, jer majstori uvek imaju korisne savete.

Zamena flekice – cena:

Za zamenu ženskih flekica trebalo bi platiti u proseku oko 500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkatirate obućarske radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dragana Misic
  06.09.2018 02:50

  Patikarnica ilic nebojsa najbolja je kada pricamo o zenskim flekicama i jedna od retkih koja taj posao radi kvalitetno i povoljno.

  Dusan Markovic
  06.09.2017 08:24

  Nisu one koliko mi se cini bas topliko znacajne. Potrebno je da kako samo stvari stoje sve to bude bas onako kvalitetno da bi moglo da ima neki poseban efekat. Druge stvari i nisu sigurno bas toliko vazne.