Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ženska pendžeta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ženska pendžeta

Atraktivne i moderne cipele su većini žena pravi fetiš, i one uživaju da provode sate i sate obilazeći radnje najpoznatijih svetskih brendova, ne bi li pronašle taj savršen par. Pri izboru, obično se akcenat stavlja na sjajan izgled obuće, a mnogo manje na udobnost. Ipak, dobra vest u celoj priči jeste da možete da kupite cipele koje želite, a da vešte ruke obućara mogu da koriguju eventualne nedostatke, kako bi vam bilo ugodno da ih nosite.

ženska pandžeta

 

Ovo je priča o ženskim pendžetama. Možda ni ne znate o čemu se zapravo radi, već samo znate da je to deo cipele?

Nastavite da nas čitate i saznajte sve o ovom delu obuće, kako ga zameniti, koje su cene za tu uslugu i slično.

Zamena ženske pendžete

Dakle, pendžeta je zapravo guma koja se nalazi na gaznom delu cipele, čizme... Interesantni su saveti obućara koji kažu da možete preventivno da zaštitite svoje omiljene cipele. Odnosno, da ojačate đon, i to upravo preventivnim postavljanjem pendžeta.

Ovako se zaustavlja propadanje đona, i vi zapravo dobijate cipele koje će mnogo duže trajati. Primera radi, luksuzna obuća se već proizvodi tako što se postavlja guma preko kožnog đona i na taj način se ojačavaju cipele.

Pendžete na ženskim čizmama

Jasno je da se koža pohaba veoma brzo, ako cipele koristimo često i u njima provodimo dosta vremena. Ukoliko je vaša želja da čizme budu vrlo dugotrajne, tada je dobro da se na đon postavi tanak gumeni sloj – pendžeta.

 

 
  zamena pendžete cena


Pri tome, ne morate da brinete da će se na bilo koji način videti da su čizme prepravljane, iz razloga što su pendžete dostupne u različitim nijansama boja, tako da će se savršeno uklopiti sa bojom čizmica.

Na ovaj način postižete dve veoma važne stvari – sprečavate đonove da se izližu i da zbog toga morate da kupite nove čizme, a druga bitna stavka jeste da osiguravate da vam voda ne uđe u cipele, tokom hladnih jesenjih i zimskih dana.

Obućarske radnje se trude da striktno poštuju rokove koje dogovore sa vama, tako da se popravke obuće obavljaju veoma brzo. Pri tome, ove radnje gaje i dugu tradiciju – često je reč ne samo o višegodišnjem postojanju, već o višedecenijskom radu. Razlog za to je jednostavan – to je zanat koji se prenosi sa kolena na koleno, i svako od nas ima svog omiljenog majstora u komšiluku.

Poseta obućarskoj radnji, osim osnovne popravke zbog koje ste došli, može da vam donese i druge benefite, kao što su korisni saveti o tome kako da održavate svoje cipele ili čizme, pogotovo ako su izrađene od nekih osetljivih materijala kao što je antilop, na primer.

Ženske pendžete – cena:

Cena zamene pedžete na ženskim cipelama se kreće u proseku od 550 do 650 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate obućarske radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Miroslav Jagnjic

Kada pricamo o zenskim pendzetama najbolje je da posetite patikarnicu ilic nebojsa. Sve ostale su manje vise nevazne.

06.09.2017
Dusan Markovic

Kako god da okrenete ona ima neku svoju posebnu paznju koja bi trebala da se posebno plati. Druge stvari sigurno ne bi trebalo da budu previse problematicne.